Gemeente Heythuysen

Nieuws

Jeugddebat Leudal nieuwe stijl

Jeugddebat Leudal nieuwe stijl Praat mee en geef je mening.

De afgelopen periode heeft de gemeente Heythuysen bij wijze van proef een 2-tal jeugddebatten georganiseerd. De deelname hieraan was wisselend. In de zoektocht naar een goede formule is nu gekozen voor een nieuwe opzet.

Het jeugddebat nieuwe stijl zal onder de naam Jeugddebat Leudal 4 x per jaar gaan plaatsvinden. Bij de voorbereiding en organisatie zal het lokale jeugd- en jongerenwerk nadrukkelijk worden betrokken. Hoewel de gemeente in faciliterende zin betrokken is, dient het jeugddebat meer een activiteit van het plaatselijke jongerenwerk te worden. Verwacht wordt dat dit jongeren meer aanspreekt en dat dit de bereidheid tot deelname zal verhogen. Tijdens elk debat zal een bepaald thema worden behandeld. Indien nodig zullen hiervoor gastsprekers worden uitgenodigd.

Het 1e jeugddebat nieuwe stijl zal plaatsvinden op donderdag 7 april in Jongerencentrum Pittt. Het thema is Veiligheid en uitgaan. Aan de hand van een aantal stellingen zal gespreksleider DJ Harm de discussie over het thema op gang brengen.
Aanvang: 19.30 uur.

Meer info?
Stuur je vraag naar jeugddebat-leudal@heythuysen.nl