Ingezonden persbericht


Persbericht

Human interference wordt oracle certified partner
HIquality for Oracle Warehouse Builder eerste resultaat samenwerking

Arnhem, 7 april 2005 - Human Inference, leverancier van datakwaliteitssoftware, is Oracle Certified Partner geworden. De overeenkomst houdt in dat met betrekking tot de software in combinatie met de kennis en ervaring op het gebied van datakwaliteit van Human Inference (HIquality), nauw samengewerkt wordt met de oplossingen van Oracle. Het eerste resultaat van de samenwerking is de integratie van HIquality-oplossingen met de productsuite Oracle Warehouse Builder (OWB).

OWB wordt gebruikt voor het ontwerpen, inrichten, vullen en onderhouden van datawarehouses. Het doel van een datawarehouse is o.a. het beschikbaar maken van gegevens voor analysedoeleinden. De kwaliteit van gegevens is hierbij van groot belang. Door HIquality Name en HIquality Address te integreren in OWB, worden NAW-gegevens gevalideerd en gestandaardiseerd wat de hoogste datakwaliteit garandeert. Hierbij wordt rekening gehouden met regiospecifieke informatie. HIquality Name en HIquality Address en maken deel uit van de HIquality Product Suite voor Data Quality Life Cycle Management.

Bij het gebruik van business intelligence rapporten moet je er als gebruiker vanuit kunnen gaan dat de gepresenteerde gegevens 100 % correct en compleet zijn. Voor die situaties waarin specifieke data is vereist, die bijvoorbeeld taal en cultureel afhankelijk zijn, of die situaties waarbij de klant zeer specifieke eisen heeft, werken we graag samen met Human Inference, aldus Willem van Enter, Sales Director Technology bij Oracle Nederland.

Hans Ruigrok, Vice President Sales bij Human Inference, zegt: Door onze krachten te bundelen, kunnen wij onze klanten een geïntegreerde oplossing aanbieden die een combinatie biedt van op hun eisen afgestemde datakwaliteit op een betrouwbaar platform. Met deze samenwerking kunnen we toegevoegde waarde blijven genereren.

Oracle
Oracle is 's werelds grootste leverancier van bedrijfssoftware.