Gemeente Dongen


Enquête over dienstverlening 07-04-2005
Burgerzaken stemt dienstverlening af op uw wensen

De gemeente Dongen zoekt steeds naar manieren om haar dienstverlening verder te verbeteren. Hiervoor is het belangrijk om te weten wat uw wensen en verwachtingen zijn. Om hier achter te komen houdt de gemeente een enquête onder 1500 bewoners in de leeftijd van 14 tot 85 jaar. In de enquête worden vragen gesteld over uw ervaringen met de dienstverlening van Burgerzaken en welke kwaliteit u verwacht. De uitkomsten van de enquête worden zoveel mogelijk meegenomen bij het opstellen van een Kwaliteitshandvest. Hierin komt te staan welke kwaliteit van dienstverlening u van de gemeente kunt verwachten.

Vorig jaar hield de gemeente al een klanttevredenheidsonderzoek onder bezoekers aan het gemeentehuis. Hieruit bleek dat de meeste mensen tevreden zijn over de dienstverlening van Burgerzaken. Hieruit kwamen ook wat verbetersuggesties naar voren die de gemeente heeft doorgevoerd. De inrichting van de hal is aangepast en per 1 september 2005 wordt de avondopenstelling gewijzigd.

Uw mening telt mee
Ontvangt u binnenkort een enquête, vult u deze dan in. Uw mening levert de gemeente belangrijke informatie op om de kwaliteit van de dienstverlening van Burgerzaken nog beter op uw wensen af te stemmen.