Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

Dividend Vastgoed Fundament Fonds wederom gestegen

Amsterdam, april 2005 Het Vastgoed Fundament Fonds groeit en keert op 6 april wederom een hoger dividend uit; per aandeel een bedrag van Euro 1,20. De koers van het Fonds laat sinds 1 januari 2005 een gestage groei zien van Euro 61,62 naar Euro 63,05 (ex-dividend). Dit betekent, inclusief het uitgekeerde dividend, een rendement van 4,9 % over het 1e kwartaal 2005.

Het totaal belegd vermogen van het Vastgoed Fundament Fonds is inmiddels gestegen naar Euro 63.9 miljoen. Het eigen vermogen bedraagt Euro 42.6 miljoen.

De beheerder van het fonds, Annexum Beheer, is bezig met de aankoop van een aantal panden. Zodra de onderhandelingen zijn afgerond, worden meer details over de aankopen gepubliceerd.

De directie voorziet dat de groei van het belegd vermogen zal aanhouden. Daarnaast verwacht zij dat het directe rendement van het Vastgoed Fundament Fonds over 2005 op jaarbasis tenminste 10% zal bedragen.

Het Vastgoed Fundament Fonds NV is een stabiele belegging waarbij beleggers kunnen profiteren van de voordelen van beleggen in vastgoed. De aandelen zijn dagelijks verhandelbaar en het dividend wordt 4x per jaar uitgekeerd.

Het fonds wordt actief beheerd door Annexum Beheer. Zij is bekend door vastgoedbeleggingen zoals Vastgoed MECC CV, Casino Vastgoed Amsterdam CV en De Planeet CV in Utrecht. Annexum is gespecialiseerd in het structureren en plaatsen van vastgoedproducten voor de particuliere en institutionele markt.