Van der Moolen Holding NV

Amsterdam, 7 april 2005

PERSBERICHT

Van der Moolen stelt dividend vast

Van der Moolen:

· dividend 2004 ¤ 0,22 per gewoon aandeel
· Leo Pruis benoemd tot statutair directeur

Van der Moolen deelt mee, dat de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 6 april 2005 heeft ingestemd met de uitbetaling van het voorgestelde dividend ad ¤0,22 per gewoon aandeel. Dit dividend kan naar keuze geheel in contanten, dan wel in gewone aandelen Van der Moolen worden ontvangen, waarbij de uitkering in aandelen 2% tot 5% lager zal zijn dan de uitkering in contanten.

Eveneens heeft de vergadering de benoeming goedgekeurd van de heer drs. Leo J. Pruis RA als statutair directeur van de vennootschap.

Voor nadere informatie: Investor Relations/Corporate Communications, tel. +31 (0)20 535 6789. Meer informatie over Van der Moolen: www.vandermoolen.com.

Van der Moolen is actief op de belangrijke effectenbeurzen van de Verenigde Staten en Europa. De groep handelt in open outcry markten en elektronische handelssystemen in verschillende tijdzones. Op de New York Stock Exchange (NYSE) heeft Van der Moolen momenteel een marktaandeel van ruim 10%, waarmee het bedrijf als specialist verantwoordelijk is voor een omzet vergelijkbaar met circa tweemaal het totale handelsvolume van Euronext Amsterdam. Handelaren van Van der Moolen verrichten wereldwijd gemiddeld 75.000 effectentransacties per dag. Volatiliteit en handelsvolume zijn de belangrijke factoren die de resultatenontwikkeling van de groep bepalen. De aandelen van Van der Moolen zijn genoteerd op Euronext Amsterdam (VDMN.AS). American Depositary Receipts (ADR's) gerelateerd aan aandelen Van der Moolen zijn genoteerd op de New York Stock Exchange (VDM).