C/TAC



P E R S B E R I C H T

Retailers Hans Textiel Mode en Kappé International kiezen voor SAP samen met Re-Spect Dochteronderneming Ctac in korte tijd dé SAP Retail specialist

's-Hertogenbosch, 7 april 2005 - Re-Spect, dochteronderneming van Ctac, en specialist op het gebied van SAP Retail heeft van Hans Textiel Mode en Kappé International de opdracht gekregen voor de implementatie van SAP. Hiermee vestigt Re-spect zich in korte tijd als dé SAP Retail specialist in Nederland.

Willy Koppens, operationeel verantwoordelijk voor de activiteiten van Re-Spect, is verheugd met beide opdrachten: "Binnen het SAP Powerhouse heeft Re-Spect de mogelijkheid om optimaal de business verder uit te bouwen. Re-Spect heeft een unieke focus op SAP Retail daarbinnen. Juist met de combinatie van enerzijds onze specialisatie op SAP Retail en anderzijds een onderdeel te kunnen zijn van het SAP Powerhouse, met de cross-selling mogelijkheden, verwachten we fors verder te kunnen groeien. Het Powerhouse SAP is een heel sterke totaalformule. De twee opdrachten die we hebben gekregen, van retailketen Hans Textiel Mode (met meer dan honderd kledingzaken in Nederland) en Kappé International (parfum en cosmetica winkels op de Luchthaven Schiphol alsmede diverse groothandels activiteiten), zijn voor ons een bevestiging van onze goede positionering."

Re-Spect is ontstaan uit de overgang van elf SAP retail consultants naar Ctac. De groep kenmerkt zich door uitgebreide SAP Retail expertise en ervaring vanuit een groot aantal SAP-implementatie projecten. Voorbeelden van klanten zijn verder onder andere M&S Mode, Euro Shoe, Tommy Hilfiger Europe, De Harense Smid, Beter Bed, Laurus, Bruna en Primafoon.

/ / / / / / / / / /

Profiel Ctac
Ctac is een ICT-dienstverlener gespecialiseerd in SAP-oplossingen. Activiteiten bestaan uit implementatie van SAP-systemen, optimalisaties van bestaande SAP-systemen en beheer en hosten van SAP-systemen. De onderneming is SAP Service Partner en de grootste SAP reseller in Nederland voor middelgrote ondernemingen. Tot de klantenkring van Ctac behoren meer dan 100 organisaties in handel, industrie, retail, zakelijke dienstverlening, (semi-) overheid en universiteiten. Ctac had per 31 december 2004 145 medewerkers in dienst. De onderneming is gevestigd in 's-Hertogenbosch (Nederland). Ctac is genoteerd aan de Officiële Markt van Euronext Amsterdam en is opgenomen in het Next Economy segment van Euronext.



C/TAC