PERSINFORMATIE

All-inclusive concept Banks Mansion slaat aan

Amsterdam, 7 april 2005 - Onder de vier- en vijfsterren hotels in Amsterdam is Banks Mansion misschien wel de bijzondere eend. Nog net geen jaar oud heeft het hotel bewezen over een exclusief recept te bezitten. De basis ligt vooral in het scheppen van een speciale beleving bij de gast. Service, comfort, ongedwongen gastvrijheid en exclusiviteit zijn de belangrijkste ingredienten.

Het aan de Amsterdamse gracht gelegen Banks Mansion hotel is een bijzonder gedecoreerd hotel in de stijl van Frank Lloyd Wright en de Amsterdamse school. Met 51 kamers is het een intiem hotel, en daar ligt juist de kracht, zo weet General Manager Jantiene Berg: "We kunnen de gast veel persoonlijker benaderen. Vanaf het inchecken tot aan vertrek zorgen wij ervoor dat de gast zich helemaal thuis voelt en met een tevreden gevoel naar huis gaat. En natuurlijk de bijzondere all-inclusive service die wij aanbieden zorgt ervoor dat de gast ongedwongen gebruik kan maken van de door ons aangeboden faciliteiten."

Exclusief Het hotel biedt een exclusief pakket aan, waarbij alles is inbegrepen. "Everything is on the house!", reageert Jantiene Berg. De gast kan na een dagje shoppen in de binnenstad of na een bezoek aan één van de talrijke musea ontspannen in The Living en zichzelf een drankje inschenken. Diverse hapjes worden gedurende de dag op een continue basis geserveerd. Verblijft een gast voor zaken in Amsterdam dan kan hij zorgeloos een zakenrelatie in The Living ontvangen voor een bespreking. "Het verblijf van een hotelgast beperkt zich dus niet tot de 25 vierkantenmeter van zijn kamer. Het afgelopen jaar heeft bewezen dat er met het aanbieden van de all-inclusive service een bijzonder ontspannen, huiselijke maar altijd levendige sfeer in het hotel heerst", reageert Jantiene Berg.

Verlengstuk De 51 kamers van het hotel zijn van alle luxe voorzien. "Ik heb vaak meegemaakt dat een hotel er mooi uitziet, maar dat design boven comfort wordt verkozen en dat gaat ten koste van de gast. Een goede hotelkamer moet een verlengstukje zijn van het eigen huis van de gast. Of misschien nog wel beter. Onze bedden zijn van een zeer hoge kwaliteit, waarbij de gasten een kussenmenu wordt aangeboden om de nachtrust nóg comfortabeler te maken", vertelt Jantiene Berg. Overige luxe die zich in de kamers bevinden zijn een LCD TV,

stereo-installatie met DVD-speler, airconditioning, draadloos internet en douches van het type rain shower.

Het hotel heeft geen restaurant, "Waarom zouden we? Amsterdam heeft tal van uitstekende restaurants. Wij adviseren onze gasten graag waar de laatste culinaire hotspots of klassieke restaurants zijn", reageert Jantiene Berg. Het hotel beschikt daarentegen wel over een eigen ontbijtruimte, The Kitchen, waar gerechten op bestelling vers worden bereid voor de gast.

Banks Mansion bevindt zich aan de Herengracht 519 - 525 in Amsterdam. Voor meer informatie over Banks Mansion en boekingen kunt u een kijkje nemen op de website: www.banksmansion.nl of bellen naar 020 - 420 00 55 ( fax: 020 - 420 09 93).

Einde persinformatie. Amsterdam, 7 april 2005. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Maussen Communications I Public Relations BV. Bart Maussen bart.maussen@maussen.com Clark Bouwman clark.bouwman@maussen.com Telefoon 020 - 66 181 35 Telefax 020 - 66 181 36 Website Banks Mansion www.banksmansion.nl

---- --