Ingezonden persbericht


V I E R D E

N A C H T V A N D E F I L O S O F I E

OVERVLOED & ONBEHAGEN

zaterdag 9 april a.s., 20.00 - 03.00 uur

in alle zalen van Felix Meritis

Keizersgracht 324, Amsterdam

Er is nog een klein aantal kaarten beschikbaar voor de vierde Nacht van de Filosofie a.s. zaterdag 9 april. Vandaag is de laatste kans om uw kaarten te bestellen via het bijgevoegde machtigingsformulier! Vanaf volgende week kunt u uw kaarten alleen nog direct aan de kassa van Felix Meritis kopen. De Nacht zit vol verrassingen, spannende betogen, intrigerende persoonlijkheden, wonderlijke filosofieën en een prachtig bal met heerlijke muziek. Natuurlijk wilt u daar graag bij zijn!

De Nacht van de Filosofie, in het teken van Overvloed & Onbehagen, met:
· Peter Sloterdijk, de sterfilosoof uit Karlsruhe · Wilhelm Schmid, levenskunstenaar uit Berlijn · Peter Greenaway, Britse filmmaker en kunstenaar · Arnon Grunberg & Marek van der Jagt, schrijvers van het essay voor de Maand van de Filosofie 2005 · Yvonne Kroonenberg, Ad Verbrugge, Dick Pels, Charles Murray, Samuel IJsseling, Loesje en vele anderen!

En verder:

· Interviews, debatten, lezingen en optredens · Lessen in het klagen · Stand-up philosophy · Uitreiking van de Socrateswisselbeker voor het meest prikkelende Nederlandstalige filosofieboek van 2004 · Café Philo onder leiding van Miriam van Reijen · Dansen op het filosofenbal · Debatwedstrijd tussen scholieren · Live-muziek en nog veel meer!

KAARTVERKOOP Nacht van de Filosofie 2005
Aanvang: 20.00 uur (zaal open: 19.00 uur)
Toegang: ¬ 35,-
Kaarten zijn te koop aan de kassa van Felix Meritis of u kunt voor 30 maart kaarten bestellen via het machtigingsformulier (zie bijlage of te downloaden van de website: www.felix.meritis.nl). VOL = VOL!

www.maandvandefilosofie.nl

De Nacht van de Filosofie wordt georganiseerd door Felix Meritis, Filosofie Magazine, Internationale School voor Wijsbegeerte en Stichting Maand van de Filosofie. Het programma wordt mede mogelijk gemaakt door Duitsland Instituut Amsterdam.

Noot voor de pers:
Meer informatie? Filosofie Magazine 020-5310970 / info@maandvandefilosofie.nl