Gemeente Hilversum

Hilversum Denkt
In navolging van het succes in voorgaande jaren wordt dit jaar voor de derde maal 'Hilversum denkt' georganiseerd. Deze denksportdag is een initiatief van de denksportverenigingen uit Hilversum en de gemeente Hilversum en is mede mogelijk gemaakt door Zalencentrum De Akker in Hilversum en Witte Tenten en partyverhuur in Eemnes.

Op zaterdag 9 april 2005 krijgen beoefenaars van bridge, dammen, go en schaken tijdens de denksportdag 'Hilversum denkt' volop de ruimte om elkaar in Hilversum hoofdbrekens te bezorgen.
Vanaf 9.30 uur zullen in het centrum talloze partijen worden gespeeld en zal er gestreden worden om wisseltrofeeën.

Kennismaking
Kort kennismaken met bridge, dammen, go of schaken kan tijdens 'Hilversum denkt', in het winkelcentrum Hilvertshof, waar deze dag wedstrijden en demonstratiepartijen worden gehouden. Tevens kunt u daar terecht voor informatie over denksportverenigingen en over de denksportdag zelf. U kunt ook zelf meedoen aan een van de wedstrijden voor de 'Hilversum denkt' wisseltrofeeën.

Bridge
Door 96 inwoners van Hilversum wordt gespeeld in 7 rondes 'top-integraal'.

Schaken
Aan een Zwitsers toernooi van 7 ronden kunnen 36 schakers uit Hilversum en omgeving meedoen.

Go
Deelname voor go is opengesteld voor 20 belangstellenden.

Dammen
Voormalig wereldkampioen dammen Ton Sijbrands zal een aanschuif-simultaan dammen verzorgen, in winkelcentrum het Hilvertshof. Iedereen kan tegen Ton Sijbrands dammen en is daarvoor van harte welkom.
Naast aanschuif-simultaan met Ton Sijbrands is er een damwedstrijd tussen damvereniningen uit Loosdrecht en Loenen.

De prijsuitreiking is 9 april om 16.15 uur in Zalencentrum De Akker, Melkpad 14a te Hilversum.

Inschrijven deelname 'Hilversum denkt' en overige informatie: Bridge: tel. 035-6214118 j.vanreenen@chello.nl
Dammen: tel. 035-6423330 ad.vreeswijk@planet.nl Go: tel. 06 532 64115 club-hilversum@gobond.nl Schaken: tel. 035-683 88 51 henk.cornelissen@logiacmg.com

Voor dit evenement is ook een folder met alle informatie gemaakt. U kunt aan de rechterkant van deze pagina een exemplaar van deze folder downloaden.