Ingezonden persbericht


MAXDATA en Hitachi Data Systems sluiten samenwerkingsovereenkomst

Etten-Leur, 11 april 2005 - MAXDATA, Europees top 10-producent van IT-hardware, en Hitachi Data Systems (HDS), leverancier van enterprise storage-oplossingen, hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Het strategische samenwerkingsverband geldt voor alle Europese MAXDATA-vestigingen, inclusief de Benelux.

Het samenwerkingsverband levert voordelen op voor beide partijen. Gezamenlijk ontwikkelen HDS en MAXDATA op basis van een duidelijke strategische road-map technologisch geavanceerde producten. De gecoördineerde bedrijfsprocessen van MAXDATA en HDS zorgen voor optimale implementaties van storage-oplossingen bij klanten.

"De storage-oplossingen van Hitachi Data Systems vullen ons productportfolio naadloos aan", zegt Rob Burgerhoudt, Managing Director van MAXDATA Benelux. "Door intelligente storage-producten aan te bieden, helpen HDS en MAXDATA elkaar en hun distributeurs nieuwe markten te ontginnen."

###

Hitachi Data Systems
Hitachi Data Systems zet zijn wereldwijde R&D-faciliteiten in om storage-oplossingen te ontwikkelen op basis van de beste technologieën met de prestaties, beschikbaarheid en schaalbaarheid die de ROI van klanten maximaliseren en risico's tot een minimum beperken. Door onze focus op de klant bij het leveren van de beste hardware, software en services van Hitachi en onze partners zijn we in staat de business van onze klanten optimaal te ondersteunen.

Ingezonden persbericht