BedrijfsautoRAI

11-04-2005

Gratis onderhoud voor nieuwe Nissan-bedrijfsautos

Het is niet makkelijk om het Nissan-bedrijfsautoprogramma nóg meer glans te geven, maar het is Nissan toch gelukt. Wie nu een Nissan-bedrijfsauto koopt, betaalt de eerste jaren geen cent voor het reguliere onderhoud. Deze zeer gunstige aanbieding loopt nog tot 31 mei 2005.

De actie geldt voor de Kubistar, de Primastar, de Interstar, de Cabstar en de Atleon. De Nissan-dealer neemt al het onderhoud voor zijn rekening gedurende 4 jaar of 100.000 kilometer, wat het eerst is bereikt. Onder onderhoud wordt verstaan alle werkzaamheden die per onderhoudsbeurt zijn voorgeschreven door Nissan Nederland. Dit is inclusief de vervanging van onder meer filters en motorolie, als dat bij de betreffende inspectie- of onderhoudsbeurt is vereist.

Elke klant krijgt na aankoop van zijn bedrijfsauto speciale waardecheques die hij in de jaren daarna bij elke voorgeschreven onderhoudsbeurt kan inwisselen bij de Nissan-dealer. Die voert de inspecties en onderhoudsbeurten uit volgens de hoogste kwaliteitsnormen van Nissan Nederland. Zo is er altijd de zekerheid dat het werkpaard in tiptop conditie blijft en dat dat helemaal niets zal kosten.

Normale slijtagedelen zoals banden, ruitenwissers en remblokken vallen er niet onder. Als alternatief voor deze actie biedt de Nissan-dealer een korting van 300 euro (excl. BTW) op de aanschaf van een model uit het bedrijfsautoprogramma van Nissan.

Antwoord
Elke bedrijfsauto van Nissan is op zichzelf al een niet te versmaden aanbod. Van de watervlugge Kubistar, de alleskunner Primastar en de onvermoeibare Interstar tot de solide werkpaarden Cabstar en Atleon: allemaal hebben ze dezelfde sterke eigenschappen. Nissan staat voor unieke, eigentijdse vormgeving, een overvloed aan zakelijke ruimte en de persoonlijke vrijheid van de ergonomische cabines. Elk model is bovendien zo veelzijdig dat het perfect is af te stemmen op elk bedrijf en elke klus. Diverse lengtes en hoogtes, enkele of dubbele cabine, de keus is groot. De vraag is steeds anders maar het antwoord is steeds gelijk: het kán.

Er is al een Nissan-bedrijfsauto voor 10.008 euro (Kubistar op grijs kenteken met 1.5 dCi-dieselmotor). Deze prijs is exclusief BTW.