Personaliabericht

CHRISTOPHE OPHOFF WORDT SALES DIRECTOR CORPORATE MARKET BELUX BIJ INTEROUTE

Amsterdam/Zaventem, 11 april 2005 Interoute, leverancier en eigenaar van het meest geavanceerde en wijdvertakte netwerk voor spraak, data en internet in Europa, heeft Christophe Ophoff benoemd tot sales director corporate markets voor de grootzakelijke markt in België en Luxemburg. De benoeming past in de strategie van Interoute om zich binnen deze markt te profileren met netwerkdiensten van een hoge toegevoegde waarde.

Christophe Ophoff (34) heeft een jarenlange commerciële en managementervaring binnen telecom. Hij was account manager bij Siemens en Bosch Telecom en was key corporate account manager bij Colt Telecom. Voor zijn benoeming bij Interoute was Christopher Ophoff Branch Manager bij Scarlet.

Interoute gelooft in het potentieel van de Belgische en Luxemburgse markt , zegt Berend Jan Van Maanen, country manager Benelux & Nordics Interoute. Ook bij middelgrote ondernemingen zien we een trend naar centraal beheerde applicaties zoals database en ERP. Die trend biedt kansen voor Interoute. Met de uitbouw van Interoute Benelux spelen wij hierop in.

Interoute is de snelst groeiende telecomleverancier in Europa , zegt Ophoff. Het bedrijf investeert volop in Oost-Europa en heeft een aantrekkelijk aanbod voor de grootzakelijke markt. Ik ben er trots op dat ik kan meebouwen aan de groei van zo n dynamisch bedrijf .

Over Interoute
Eigenaar en operator van het meest geavanceerde en wijdvertakte netwerk voor spraak, data en internet in Europa verzorgt intelligente netwerkservices voor uiteenlopende bedrijven waaronder telecommunicatiebedrijven en grote ondernemingen. Interoute heeft een eigen glasvezelnetwerk van 23.500 km en reikt tot in alle belangrijke Europese zakencentra: Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Brussel, Düsseldorf, Frankfurt, Genève, Hamburg, Londen, Madrid, Milaan, München, Nice, Parijs, Rome, Rotterdam, Stuttgart, Wenen, Zürich, Leipzig, Praag, Pilsen, Brno, Ostrave, Bratislava, Boedapest, Oradea, Boekarest, Bielsko Biala en Warschau. Voor meer informatie over Interoute: www.interoute.com

Voor beeldmateriaal:
Wander Bruijel
Van Kempen Public Relations & Public Affairs
T 070-346 3760