Gemeente Gorssel

Publieksbalie gemeentehuis opent maandag 11april

PERSBERICHT

Lochem, 4 april 2005

Publieksbalie gemeentehuis opent maandag 11april

De verbouwing zit erop. Op maandag 11 april 2005 opent de nieuwe publieksbalie van de gemeente Lochem haar deuren. Vanaf deze datum kunnen inwoners van Lochem weer terecht op Markt 3 in Lochem.

De afgelopen maanden is de tijdelijke publieksbalie ingericht geweest in het pand Markt 1(oude Raadhuis). Toen al is een start gemaakt met het nieuwe dienstverleningsconcept: zoveel mogelijk klaar-terwijl-u wacht. Nu is de hal van het gemeentehuis optimaal ingericht en wordt de dienstverlening aan de balie verder ontwikkeld en uitgebreid.

Waarvoor kunt u terecht
Bij de publieksbalie in Lochem kunt u niet alleen terecht voor producten van burgerzaken, ook kunt u bouwplannen inzien, een parkeervergunning aanvragen en vragen stellen over belastingen, uitkeringen en subsidies.
Bij de balie in Gorssel kunt u terecht voor de burgerzaken producten.

Openingstijden en bereikbaarheid
De publieksbalie van de gemeente Lochem is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00-12.30 uur en op donderdag de hele dag van 8.00-20.00 uur. De balie burgerzaken in Gorssel is iedere werkdag geopend van 8.00-12.30 uur en op woensdag van 8.00-17.30 uur. Telefonisch kunt u ons van 8.00 -17.00 uur bereiken op telefoon 0573 28 92 22.

Van harte welkom
Vanaf maandag 11 april bent u al van harte welkom om de nieuwe hal te komen bewonderen.
Tijdens de open dag, welke wordt gehouden in de loop van mei, is er de mogelijkheid een kijkje achter de schermen te nemen.