Gemeente IJsselstein


Gezamenlijke veegactie zwerfafval in IJsselveld-Oost donderdag, 07 april 2005 - 09:50 CET

De bewonersgroep, basisschool De Overkant en de gemeente houden op woensdag 13 april op de pleinen in IJsselveld-Oost een gezamenlijke veegactie om het zwerfafval te verwijderen.

Het is de bedoeling afval zelf op te ruimen en niét op straat te gooien. Het Nipkowplein, Kameraplein, Monitorplein en Eurovisieplein worden gedurende de middag grondig schoongemaakt. De politie, IJsselsteinse Stichting voor Welzijnswerk (IJSW) en IJsselsteinse Woningbouwvereniging (IJWBV) ondersteunen de schoonmaakactie.

Start
De start van de veegactie is om 14.00 uur; wethouder Hans Lappee (Woon- en leefomgeving) zal de aftrap geven. Bewoners die willem meedoen met de actie kunnen hiervoor terecht om 13.45 uur bij het Wijkinformatiecentrum (WIC), Eurovisieplein 1.

Parkeren
Voor de schoonmaakactie is enige ruimte nodig; geparkeerde autos vormen dan een obstakel. Bewoners worden daarom dringend verzocht op woensdag 13 april tussen 13.30 en 16.30 uur niet op genoemde vier pleinen te parkeren, maar op de pleinen aan de overkant van de Televisiebaan.

Vragen
Neem voor vragen contact op met de wijkcoördinator, tel. (030) 686 18 18.