Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Telfort Spot - nieuwe mobiele diensten voor heel Nederland Muziekdownloads, games, MMS, nieuws en nog veel meer

AMSTERDAM, 14 april 2005 - Telfort introduceert vandaag Telfort Spot. Via Telfort Spot kunnen consumenten onder meer muziek, ringtones, informatiediensten, goal-alerts, messaging services en wallpapers gebruiken en eenvoudig downloaden. Uniek binnen Telfort Spot zijn de mobiele muziekdiensten. Gebruikers kunnen muziek downloaden van de vijf meest toonaangevende muzieklabels. Dat maakt Telfort Spot een van de meest complete mobiele internetmuziekshop van Nederland. Telfort Spot is vanaf vandaag beschikbaar via www.telfort.nl/spot en mobiel via wap.telfort.nl

Steeds meer Nederlanders willen uiteenlopende content op hun mobiele telefoon. Daarom biedt Telfort naast muziekdownloads ook een breed assortiment aan andere diensten. Denk aan het ANP-nieuws, het weer, horoscopen, chat, maar ook mobile games, MMS-diensten, goal-alerts (videobeelden van alle Eredivisie-goals) en nog veel meer.

Via de portal Telfort Spot kan iedereen naar elke gewenste site en content provider surfen. Met haar open strategie is Telfort de enige operator in Nederland die de gebruiker deze vrijheid biedt.

Grootste muziekaanbod in Nederland
Telfort Spot biedt het grootste muziekaanbod voor de mobiele telefoon in Nederland. Telfort is hiervoor een samenwerking aangegaan met Ericsson. Ericsson heeft een platform voor muziekdownloads ontwikkeld waarop alle muzieklabels bij elkaar gebracht worden. Telfort Spot biedt straks muziekdownloaddiensten van de vijf grote muzieklabels - Sony /BMG, Warner Music, EMI en Universal Music - maar ook van kleinere onafhankelijke en lokale muziekaanbieders. Te downloaden zijn realtones, polyfone ringtones, wallpapers en later ook videoclips, mms-diensten en full lenght downloads. Bijzonder is dat Telfort Spot inspeelt op de persoonlijke muziekvoorkeur van de gebruiker, en zo downloadsuggesties doet à la Bol.com en Amazon.com.

Mobiel breedband via EDGE
Telfort introduceert dit voorjaar nog 'mobiel breedband van Telfort' via de EDGE-technologie. Hiermee wordt de snelheid van het downloaden van de nieuwe content nog vele malen sneller en zijn diverse interessante diensten mogelijk zoals streaming en multiplayer games.

Over Telfort
Telfort is een zelfstandige en winstgevende aanbieder van mobiele telecommunicatie voor particuliere en zakelijke klanten. Telfort biedt kwalitatief goede producten tegen zeer scherpe prijzen. Hiervoor beschikt Telfort over een netwerk van hoge kwaliteit en stelt zij de klantenservice centraal voor haar ruim 2.2 miljoen klanten. Telfort is een inventieve organisatie die snel op marktontwikkelingen inspeelt.

Naast het eigen merk heeft Telfort in korte tijd een nieuw marktsegment tot ontwikkeling gebracht: de wholesale-markt. Albert Heijn, EasyMobile, Debitel, Lebara, MEC Solutions, Peptalk, Tele 2, Transatel en Versatel kozen al voor Telfort om onder eigen naam mobiele diensten aan te bieden. Telfort verbreedt met deze partnerbenadering haar bereik in specifieke marktsegmenten.
- EINDE PERSBERICHT -

Noot voor de redactie (