Time : 1:04:18 PM
Date : Thursday, April 14, 2005
Sender Name: Hoet P. NV

PERSBERICHT (14/04/2005)

Hoet Design lanceert de 'FOLD'

Na de veelbesproken PUZZLE-lijn valt er alweer iets nieuws uit de bus bij Hoet Design: de 'FOLD'. Deze pasgeboren meubellijn bestaat uit een krukje met bijbehorende tafel, beide gemaakt uit aluminium. De 'soft coat' zorgt voor een speciaal effect waardoor het harde materiaal een zacht aanvoelen krijgt.

Hoet Design profileert zich naast de brillensector nu ook al een drietal jaar in de wereld van designmeubelen.
In 2002 presenteerde het Belgische ontwerpbureau haar eerste meubellijn - de BITI- en TI- stoelen - op de internationale interieurbeurs te Kortrijk. Het jaar daarop werden de CYL-lijn en de boekendisplay PAT geĂŻntroduceerd op de prestigieuze meubelbeurs in Milaan. Dit brengt ons bij de meest recente creaties die onlangs op 'Interieur04' voorgesteld werden: de PUZZLE-lijn, de lamp ARC en enkele accessoires.

De nieuwe lijn 'FOLD' is in dezelfde sfeer ontstaan als de vorige ontwerpen, vanuit de buik en met emotie!
Het ontwerp onderscheidt zich qua vormgeving en afwerking. Het koele karakter en harde aanvoelen van het gebruikte materiaal - aluminium - verdwijnt door de afwerking ervan met een nieuw lakpigment: de 'soft coat'. Als resultaat een licht en strak object dat er niet alleen zacht uitziet maar ook zacht aanvoelt.

Indien u verdere vragen heeft, aarzel niet ons te contacteren!

Bijlage beschikbaar bij dit persbericht op www.pressreleases.be

Ontwerp: Bieke Hoet, bieke@hoet.be
Contact: Joyce Demey, joyce@hoet.be

P. Hoet NV
Niklaas Desparsstraat 19
B-8000 Brugge
Tel +32 (0) 50 33 43 02
Fax +32 (0) 50 33 83 83
Web: www.hoet.be