Ingezonden persbericht


Persbericht

3Com® ondersteunt internetfilter-oplossing in de officeconnect® productlijn

Hoogwaardige internetfilter-oplossing van SurfControl maakt toezicht op internetgebruik en contentmanagement mogelijk

Maarssen, 14 april 2005 3Com Corporation (Nasdaq: COMS) maakt bekend dat er een geavanceerd webfilter is toegevoegd aan de 3Com OfficeConnect® Routers en VPN Firewall. Het filter is een eenvoudig te installeren en betaalbare oplossing die gebruikers beschermt tegen de risico s van internet.

3Com heeft zijn krachten gebundeld met SurfControl, een marktleider op het gebied van enterprise web- en emailfilter-oplossingen. Dankzij deze samenwerking kan 3Com zijn OfficeConnect-klanten nieuwe handvatten bieden voor het filteren van kwaadaardige of ongepaste webcontent die de activiteiten verstoort, afleidt van het werk of kan leiden tot mogelijk gevaarlijke situaties voor bedrijven, scholen of overheidsinstellingen.

Met de filteroplossing van SurfControl kan de gebruiker zich binnen enkele minuten online registreren om gebruik te kunnen maken van dit krachtige, maar gebruikersvriendelijke contentmanagement-systeem zonder speciale software te downloaden of hardware te upgraden.

Deze waardevolle filtertechnologie is een uitstekende oplossing voor klanten die misbruik van internet willen voorkomen, zegt Casper Idsinga, Technical Manager 3Com Benelux B.V. Vanwege de eenvoudige installatie is deze dienst met name zeer geschikt voor MKB-klanten.

3Com brengt zijn OfficeConnect Routers en VPN Firewall naar een hoger beveiligingsniveau dat klanten beschermt tegen bedreigingen van internet, zegt Kevin Blakeman, executive vice president of products and technology, Surf Control. Deze productlijn van 3Com ondersteunt de webfilteroplossingen van SurfControl zodat bedrijven over de juiste middelen beschikken om een betere beveiliging te bieden tegen risicovolle internetcontent.

De nieuwe service bestaat uit een jaarlicentie en wordt ondersteund door de volgende 3Com-oplossingen.
- De OfficeConnect VPN Firewall (3CR870-95) : per direct
- De OfficeConnect Cable/DSL Router (3CR858-91) : naar verwachting begin lente van 2005
- OfficeConnects Wireless 11g Cable/DSL Router (3CRWE554G72TU) : per direct
- OfficeConnect ADSL Wireless 11 g Router (3CWRWDR100U-72) : naar verwachting begin lente 2005 ondersteund

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over 3Com Corporation
3Com is marktleider op het gebied van veilige, geconvergeerde spraak -en datanetwerkoplossingen voor bedrijven van elke omvang. 3Com biedt een brede reeks innovatieve producten die ondersteund worden door hoogwaardige sales, service en support, en blinken uit in het leveren van meerwaarde aan klanten. Als klanten kiezen dan kiezen ze voor 3Com. Kijk voor meer informatie op www.3com.nl, www.3com.com of de perswebsite www.3com.com/pressbox.

Copyright ® 2004 3Com Corporation. 3Com en het 3Com logo zijn geregistreerde handelsmerken. Excercise Choice is een handelsmerk van 3Com Corporation. Alle andere merken en productnamen kunnen handelsmerken zijn van hun respectievelijke eigenaren.

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met: Lilian van Tongerlo van LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0) 40 235 46 00
Fax: +31 (0) 40 235 46 01
E-mail: lilianv@lewispr.com

LEWIS Global Public Relations

Hoevenweg 23
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com