Politie Limburg-Zuid

MOORD OP ISABELLE PONGS IN UITZENDING PETER R. DE VRIES

Op vrijdag 30 juli 2004, werd in de brillenspeciaalzaak "Isabelle Optiek", gevestigd aan de Streeperstraat 13 te Landgraaf, het stoffelijke overschot aangetroffen van de 48 jarige Isabelle Pongs. Zij bleek door meerdere messteken om het leven te zijn gebracht.

Naar aanleiding van dit ernstige misdrijf werd het Team Grootschalige Opsporing van de Regiopolitie Limburg Zuid belast met het onderzoek en werd meteen gestart met een uitgebreid en grootschalig technisch en tactisch rechercheonderzoek. In dit onderzoek werden meer dan 300 personen gehoord. Het onderzoek heeft tot dusverre niet geleid tot het oplossen van de zaak.

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries besteedt in zijn uitzending van morgen, donderdag 14 april 2005, opnieuw aandacht aan dit ernstige misdrijf. De uitzending is te zien op SBS6 en wel van 20.30 tot 21.50 uur. De politie hoopt dat er naar aanleiding van deze uitzending getuigen zich melden die mogelijk nieuwe aanknopingspunten kunnen aanreiken.

Door de hoofdofficier van justitie in het Arrondissement Maastricht is een beloning van ¤20.000,= uitgeloofd voor degene die informatie kan verstrekken die leidt tot het oplossen van deze zaak.

Afz:

Jack van Kleef

Politie Limburg Zuid

Stafbureau Communicatie

Tel: 043 - 4006620

e-mail: jack.van.kleef@limburg-zuid.politie.nl