UITGEVERIJ ANKH-HERMES BV
http://www.ankh-hermes.nl

Nieuwetijdskinderen

UITNODIGING
SYMPOSIUM KINDEREN IN DE NIEUWE TIJD
Datum: 16 april 2005
Plaats: Schouwburg te Deventer

In 1998 werd in de aula van een scholengemeenschap te Utrecht het eerste boek van Berend Jager in de reeks Nieuwetijdskinderen - getiteld Het intuïtieve kind in het Aquariustijdperk - ten doop gehouden. Het boek behaalde een snelle herdruk en kreeg lovende recensies. Inmiddels is de serie uitgegroeid tot bijna twintig titels waarvan verschillende regelmatig worden herdrukt. Door het fenomeen nieuwetijdskinderen bij een breder publiek onder de aandacht te brengen hebben deze publicaties er ongetwijfeld toe bijgedragen dat minder kinderen in het hulpverleningscircuit terecht zijn gekomen wegens leerachterstanden en gedragsproblemen.

Dagvoorzitter: Hennie Burggraaff. Zij studeerde theologie te Utrecht. Sinds 1986 is zij als programmamaakster bij de NCRV-radio werkzaam, afd. levensbeschouwelijke programma's.

De sprekers van deze dag:
Carla Muijsert raakte in 1997 betrokken bij het initiatief Stichting Nieuwetijdskinderen en is auteur van de bestseller Nieuwetijdskinderen (4e dr.). November 2004 publiceerden wij van haar hand Ieder kind in z'n eigen kracht.

Hans Stolp is pastor, auteur en bekend spreker. Onlangs verscheen (met Margarete v.d. Brink): De bijzondere tijd waarin wij leven. Andere titels van zijn hand zijn o.a.: Het gebed (4e dr.), Jezus van Nazareth (4e dr.) en Leven met Engelen (3e dr.).

Henri de Vidal de St. Germain is een landelijk bekend therapeut uit Zeist. Van hem verschenen Mijn kind is anders (2e dr.) en Spectrum van regressie en reïncarnatie (3e dr.).

Ton Roumen is theoloog en onderwijsadviseur. Hij ondersteunt mensen voor vragen rond identiteit, professionaliteit en zingeving. In 2003 publiceerden wij Wie kust mij wakker?

Het programma voor deze dag:

09.30 uur: zaal open/boekentafels/muziek
10.00 uur: welkom Hennie Burggraaff en boekpresentaties 10.30 uur: lezing Hans Stolp - Wat is een nieuwetijdskind? 11.30 uur: lezing Ton Roumen - Bezieling in opvoeding en onderwijs 12.30 uur: pauze
14.00 uur: lezing Carla Muijsert - Ieder kind in z'n eigen kracht 15.00 uur: lezing Henri de Vidal de St. Germain - Hulpverlening bij nieuwetijdskinderen
16.00 uur: afsluiting
Het symposium Kinderen in de Nieuwe Tijd zal op zaterdag 16 april 2005 worden gehouden in de Schouwburg te Deventer. Goede parkeermogelijkheden voor de deur en voor NS-reizigers 3 minuten lopen. Voor reserveringen dient u 49,50 (incl. lunch) of 35,00 (excl. lunch) over te maken op Postbankrekening nr. 823762 of ABN/AMRO-Bank rekening nr. 59 62 46 927 t.n.v. Uitgeverij Ankh-Hermes o.v.v. symposium 16 april 2005. Indien u per Girotel betaald graag naam, adres en woonplaats vermelden. Wij zenden u begin april 2005 de routebeschrijving en bestelde toegangskaart(en) toe.

16 mrt 05 10:51