PERSBERICHT - 2005-04-13

Travel Active en Bever Zwerfsport sluiten samenwerkingsverband

Travel Active, Nederlands grootste uitwisselingsorganisatie, en Bever Zwerfsport hebben een samenwerkingsverband gesloten. De bedrijven gaan onder andere informatiebijeenkomsten organiseren in filialen van Bever Zwerfsport. De samenwerking betekent ook dat Travel Active-deelnemers 15 procent korting krijgen op het assortiment van Bever Zwerfsport.

Travel Active geeft tijdens 'Travel Active on Tour 2005' presentaties over werken, reizen en vrijwilligerswerk in het buitenland. Daarnaast organiseren Bever Zwerfsport en Travel Active een gezamenlijke megabeurs, het 'More to Explore'-event, in het Bever Zwerfsport-filiaal 'The Globe' in Den Haag. Dit gratis evenement voor iedereen die een onvergetelijk avontuur in het buitenland wil beleven, vindt plaats op 16 april 2005.
De programma's van Travel Active bieden iedereen van 15 tot 45 jaar de mogelijkheid om internationale werk-, studie-, stage-, vrijwilligerswerk- en au pair-ervaring op te doen in meer dan 40 verschillende landen.

"Travel Active is voor ons een ideale partner", zegt Thea de Jong, Marketing Manager bij Bever Zwerfsport. "Deelnemers aan de programma's van Travel Active hebben voor hun reizen onze producten nodig. Deze variëren van rugzakken, schoenen en tenten tot en met slaapzakken en andere reisartikelen. Door samen te werken met Travel Active, kunnen we onze bekendheid onder avontuurlijk ingestelde reizigers vergroten. Deze groep heeft grote interesse in de programma's van Travel Active en past perfect bij onze producten."

Roy Jacobs, Marketing & Communications Manager bij Travel Active: "Bever Zwerfsport en Travel Active vormen een logische combinatie. In de winkels van deze organisatie is alles te vinden wat onze deelnemers op hun avontuurlijke reizen nodig hebben. De producten van Bever Zwerfsport zijn net als onze reisprogramma's van hoge kwaliteit. Door de samenwerking met Bever Zwerfsport kunnen wij onze deelnemers extra meerwaarde bieden. Bever Zwerfsport is de ideale partner om onze deelnemers te helpen met de materiaal- en productkeuze voor hun avontuurlijke reis."

Over Travel Active
Travel Active is dé specialist van Nederland op het gebied van culturele uitwisselingen. Met een uitgebreid en zorgvuldig samengesteld programma-aanbod wil het bedrijf zoveel mogelijk jongeren in staat stellen een internationaal avontuur te beleven. Jaarlijks kiezen ruim 3.000 jongeren voor een internationale ervaring via Travel Active.
Meer informatie: www.travelactive.nl .

Over Bever Zwerfsport
Bever Zwerfsport adviseert al 28 jaar avonturiers en reizigers naar verre bestemmingen. Of je nu een tocht door de jungle van Borneo wilt maken, de Kilimanjaro wilt beklimmen of IJsland per ski's over wilt steken, Bever Zwerfsport heeft de juiste spullen en de ervaren medewerkers om je te kunnen helpen. Bij Bever Zwerfsport staan in 26 filialen in Nederland en België meer dan 300 medewerkers klaar om reizigers te adviseren over de juiste materialen voor ieder avontuur. Voor meer informatie: www.bever.nl .

Voor meer informatie,