Ingezonden persbericht


Media Alert Siebel User Week 2005

Hierbij willen wij u alvast op de hoogte brengen van de Siebel User Week 2005, waar Siebel Systems van 17 tot 20 april in Barcelona honderden CRM-experts en gebruikers bijeen brengt.

Dit Europese congres bestaat onder andere uit meer dan 50 voorbeelden van vooraanstaande Europese organisaties over de manier waarop zij hun CRM-successen hebben behaald. Tevens gaat Mike Lawrie, CEO van Siebel Systems dieper in op de toekomstplannen en de bedrijfsstrategie.

Het thema van User Week 2005 is het belang van klantenrelaties als essentieel onderdeel van de bedrijfsstrategie en het doel van Siebel Systems om haar klanten te helpen bij het behalen van maximale bedrijfsresultaten.

Parallel aan Siebel User Week 2005 vindt tevens de Siebel Business Intelligence Conference plaats. Tijdens dit congres worden deelnemers volledig op de hoogte gebracht van de nieuwste generatie Business Intelligence oplossingen.

In tegenstelling tot andere jaren kan iedereen die bij de Siebel User Week aanwezig wil zijn, zich online registreren. Het evenement is dus niet alleen toegankelijk voor Siebel Systems gebruikers. Voor meer informatie, bezoek: .

Indien u vragen hebt, neem dan contact op met:
Text 100 BV
Karin Schop
Tel: 020 530 4347
E-mail: karins@text100.nl