PERSBERICHT - 2005-04-06

Euro Relais vakantiethemas in RTL4s House Vision

Euro Relais, thuis in vakantiehuizen, is vanaf 17 april 2005 drie weken lang te zien in het televisieprogramma House Vision op RTL4. Aan de hand van enkele Euro Relais vakantiethemas worden in drie uitzendingen weekendjes weg in Nederland, groepshuizen in België (de Ardennen) en zomervakantie in Spanje uitgelicht.

Per uitzending worden vier Euro Relais vakantiehuizen in beeld gebracht. Behalve in de drie uitzendingen wordt er ook via teletekst, internet (www.housevision.nl en www.housevisionplaza.nl) en het tijdschrift House Vision aandacht besteed aan Euro Relais.

Anders zoeken naar een vakantiehuis
Het aanbod van Euro Relais bestaat uit 4.000 vakantiehuizen in veertien Europese landen. Om het vinden van het ideale vakantiehuis te vereenvoudigen, hanteert Euro Relais diverse vakantiethemas variërend van Met een zwembad, Natuurlijk genieten en Vakantieparken tot Landhuizen en kastelen en Anders dan anders. Het aanbod van Euro Relais varieert daarmee van kastelen tot landhuizen, van boerderijen tot molens, van villas tot chalets. De Euro Relais vakantiehuizen staan in Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, Groot-Brittannië, Slowakije, Hongarije, Tsjechië en Kroatië. De vakantiehuizen zijn via de viertalige website www.eurorelais.com direct te boeken voor zowel korte als lange vakanties.

Over House Vision
Het tv-programma House Vision wordt gepresenteerd door John Williams en Stella Gommans en is te zien op zondag om 18.55 uur op RTL4. Elke uitzending wordt de week erna op zaterdag om 20.00 uur op RTL5 herhaald. House Vision trekt 1 miljoen kijkers per uitzending. De twee presentatoren gaan voor iedere aflevering naar een ander vakantieland en laten dan uiteenlopende vakantiewoningen zien.

Noot voor de redactie (