Digitale Gemeente Houten

Culinair genieten in Makeblijde

woensdag 6 april 2005 - Bron: Makeblijde

Kookstudio Mazairac Hagens en Tuinarchitectuurpark Makeblijde presenteren in navolging van 'Het Seizoen' nu seizoen: Voorjaar 2005

Zondag 17 april aanstaande, kunt u op bijzondere wijze genieten van een hoogstaand seizoensmenu. Chef-kok Leon Mazairac zal u gedurende het diner uitleg geven over de bijzondere ingrediënten die gebruikt zijn.

U leert alles over de producten, receptuur en bereiding en kunt deze dan ook later in uw eigen keuken toepassen. Een interactief diner dus op een wel zeer exclusieve locatie. Misschien vindt u het leuk dit met enkele vrienden, familie of kennissen te beleven. Een uitgelezen kans lijkt ons.

Wat mag u verwachten:
Wij verwelkomen u graag om 17.00 uur met een schuimend aperitief en een heerlijke amuse. Hierna zal het diner plaatsvinden en zullen we u in een informele sfeer een prachtig diner serveren. Waarna u om ongeveer 22.00 uur zonder twijfel geïnspireerd en voldaan huiswaarts zult keren.

De prijs voor dit bijzondere evenement kost slechts 59,50 p.p. (inclusief aperitief, het diner, passende wijnen en de koffie).

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2005 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).