DOE EEN WENS STICHTING NL

Zeven uur lang in de achtbaan voor Doe Een Wens Stichting Nederland.

Ride for a Wish, dat is waar vier jongeren van coasterplace.nl voor gaan op zondag 17 april. Voor het goede doel gaan zij maar liefst 7 uur achter elkaar in de Looping Star van Attractiepark Slagharen.

Coasterplace.nl is een website van en voor jongeren die helemaal gek zijn van achtbanen. Vier van deze jongeren gaan op 17 april een poging doen om zoveel mogelijk geld binnen te halen voor de Doe Een Wens Stichting Nederland. Doe Een Wens vervult de liefste wens van kinderen tussen de drie en achttien jaar met een levensbedreigende ziekte. Via sponsoring voor elke afgelegde ronde probeert Ride for A Wish een recordbedrag voor de stichting binnen te halen. Meer informatie over deze spectaculaire actie is te vinden op rideforawish.nl.

Attractiepark Slagharen, dat zich vorig seizoen met ruim 1.325.000 bezoekers tot de top van de internationale dag- en verblijfsrecreatie mag rekenen, geeft haar volledige medewerking en steun aan deze actie ten gunste van Doe Een Wens. Het geld dat deze actie oplevert zal gebruikt worden om nog meer liefste wensen in vervulling te laten gaan. Doe Een Wens hoopt ook dit jaar weer ongeveer 200 wensen te kunnen vervullen. En dat kan alleen met steun vanuit acties als deze en door bijdrages van wensvervullers (de donateurs van de stichting). Bezoekers die tijdens deze actie wensvervuller worden, krijgen van Attractiepark Slagharen een leuke verrassing: Bij een donatie van . 50,00 ontvangt men 1 gratis toegangskaart t.w.v. . 18,00 en bij een donatie vanaf . 60,00 ontvangt de nieuwe wensvervuller 2 gratis toegangskaarten.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.rideforawish.nl en op www.doeeenwens.nl. Daarnaast kunt u contact opnemen met mevrouw K. Olthof via kolthof@doe-een-wens.org. Wilt u a.s. zondag aanwezig zijn, dan vernemen wij dat graag! Op vertoon van uw perspas heeft u vrij entree tot het park.

13 apr 05 10:50