Rijn & Venen, 11.45 uur

Utrecht 17-04-2005 - Nieuwsberichten district Rijn & Venen

Onder invloed

BREUKELEN In de nacht van zaterdag op zondag 17 april controleerde de politie op de Heycoplaan een 60-jarige automobilist uit Breukelen op rijden onder invloed. Hij bleek te diep in het glaasje te hebben gekeken en werd aangehouden. Ademanalyse op het politiebureau wees uit dat hij 550 ug/l in zijn lichaam had. Hij kreeg een rijverbod van 5 uur en proces-verbaal is opgemaakt.

Toezicht

MAARSSEN Zaterdagmiddag en -avond hield de politie van 15.30 tot 24.00 uur toezicht op de kermis bij de Maarsseveense plassen. In totaal werden 10 bekeuringen uitgeschreven voor het gebruiken van drank op straat (1), fout parkeren (4), niet hebben van fietsverlichting (1) en een te hoge constructiesnelheid van de bromfiets (4).

Toezicht

MIJDRECHT Zaterdagavond en zondagmorgen hield de politie van 19.30 tot 05.00 uur toezicht op diverse plaatsen in de gemeente De Ronde Venen. In Mijdrecht werden op de Rondweg twee bekeuringen geschreven voor het nuttigen van alcohol op de openbare weg en werd om 02.30 uur een 27-jarige man uit Mijdrecht aangehouden omdat hij zich niet wilde verwijderen voor een horecagelegenheid.