Eemland noord, 12.25 uur

Utrecht 17-04-2005 - Nieuwsberichten district Eemland noord

Dronken automobilist

BAARN Rond 02.45 uur zondagmorgen zagen surveillerende agenten op de Hilversumsestraatweg een 20-jarige automobilist uit Soest slingerend over de weg rijden. Uit de blaastest bleek dat de man teveel gedronken had. Hij blies op het politiebureau 495 ug/l. De man kreeg een rijverbod van 5 uur en zal zich voor de rechter moeten verantwoorden.

BAARN Rond 16.55 uur zaterdagmiddag controleerde de politie op de Zandheuvelweg een 43-jarige bestuurster uit Hilversum. De vrouw bleek teveel gedronken te hebben. Op het politiebureau blies zij 795 ug/l. Haar rijbewijs is ingevorderd en zij zal zich voor de rechter moeten verantwoorden.

Dronken en recalcitrante fietser

SOEST Politieagenten werden zaterdagavond rond 23.30 uur geconfronteerd met een 17-jarige jongen uit Soest die zonder enige aanleiding de agenten beledigde en al tierend wegfietste zonder verlichting. Hierop hebben de agenten hem verzocht te stoppen. Dit deed de jongen niet waarop de agenten na een achtervolging hem veilig tot stilstand konden brengen. De jongen rook sterk naar alcohol en sprak met een dubbele tong. Uit een blaastest bleek dat hij ook daadwerkelijk teveel gedronken had. Op het politiebureau blies de jongen 730 ug/l. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.