Politie Limburg-Noord

Politie onderzoekt bedreiging met steekwapen (2e bericht)
Datum: 17-04-2005
Tijd bericht: 16:11
Plaats: Paningen
De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 01.50 uur een onderzoek ingesteld naar een verdachte man die met een scherp voorwerp een jongen in de rug heeft gestoken en een meisje zou hebben achterna gezeten. Het 16-jarige slachtoffer is voor behandeling per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, waar hij zondagmiddag aan zijn verwonding alsnog moest worden geopereerd.
De politie wil graag in contact komen met getuigen, die op zondagmorgen tussen 01.30 uur en 02.00 uur in of in de buurt van de Kennedylaan tussen Panningen en Helden-dorp zijn geweest en mogelijk iets meer kunnen vertellen. Mogelijk hebben passanten iets van het gebeuren gezien of van een verdachte situatie.
Met nadruk is de politie op zoek naar een vrouw en man van ongeveer 50 jaar, die terplaatse in een personenauto, grijze Ford Focus gereden hebben. Zij zijn vermoedelijk getuige geweest van een van de genoemde feiten. De politie van Helden is telefonisch te bereiken via het bekende nummer 0900 -- 88 44.