Politie Zeeland


---


O-2109-2005 Wildplassers

Op de Westwal en in de Koepoort in Goes werden afgelopen nacht twee mannen bekeurd voor het urineren op de openbare weg.

O-2110-2005 Rijden onder invloed
Op de Verryn Stuartweg in Goes kreeg een 36-jarige automobilist uit Ossendrecht zondag om 00.38 uur een rijverbod van 1 uur omdat hij meer alcohol had gedronken dan de toegestane hoeveelheid.

O-2111-2005 Bromfietser over de kop
Op de Tervatenseweg in Kloetingen sloeg zondag om 00.20 uur een 28-jarige bromfietser uit Goes over de kop.
Hij reed een onverlichte brandgang in en reed in een putje waarvan het putdeksel was afgehaald. Door het ontstane gat sloeg hij over de kop. Voor zover bekend raakte de bromfietser niet gewond; de bromfiets raakte aan de voorzijde beschadigd.


O-2112-2005 Rijden onder invloed

Op de Plataanweg in Ovezande kreeg een 19-jarige automobilist uit de gemeente Borsele zaterdag om 23.00 uur een rijverbod van 4 uur omdat hij 2x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken had.

O-2113-2005 Auromobiliste tegen lantaarnpaal
Op de Braanjenweg in Kloetinge reed zaterdag om 18.40 uur een 42-jarige automobiliste uit de gemeente Kapelle tegen een lantaarnpaal.
Zij kwam uit de richting van Goes en verloor in een bocht de controle over haar voertuig. Hierdoor botste zij tegen een lantaarnpaal en kwam vervolgens in de sloot terecht. De vrouw is per ambulance voor onderzoek naar het ziekenhuis is Goes gebracht. De auto raakte beschadigd.


O-2114-2005 Aanhouding in Goes

Op de Grote Markt in Goes werd zondag om 02.30 uur een 25-jarige inwoner van Kapelle aangehouden omdat een agent hem met twee fietsen zag gooien.
De eigenaresse van een van de twee fietsen heeft inmiddels aangifte gedaan omdat haar fiets door het gooien beschadigd was.


W-2115-2005 Alcohol op straat

Op de Markt in Middelburg werden afgelopen nacht twee Middelburgers bekeurd omdat zij met een geopende fles bier over straat liepen.

W-2116-2005 Alcoholcontrole
Tijdens alcoholcontrole, zaterdag van 22.45 tot middernacht, op de Koudekerkseweg in Vlissingen, werden drie bestuurders betrapt op het gebruik van alcohol.
Een 55-jarige automobilist uit Zaltbommel had ongeveer 2x de toegestane hoeveelheid gedronken en kreeg een rijverbod van 4 uur.
Een rijverbod van 3 uur was er voor een 21-jarige Vlissingse bestuurder omdat hij ongeveer 1 1/2x de toegestane hoeveelheid had gedronken en een 38-jarige plaatsgenoot kreeg een rijverbod van 1 uur omdat hij iets meer dan de toegestane hoeveelheid gedronken had.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.