Politie Zeeland


---


O-2123-2005 Diefstal in horecabedrijven in Goes

Zondag tussen 01.30 en 04.00 uur werd in een horecabedrijf op de Grote Markt de gsm van een bezoeker gestolen.
De waarde van de telefoon is niet bekend.

In dezelfde tijd werd in een horecabedrijf op de Oude Vismarkt de jas van een bezoekster gestolen. De waarde van de jas, met daarin een sleutelbos, is onbekend.


O-2124-2005 Diefstal uit auto

In de nacht van zaterdag op zondag werd in Spaakstede in Goes een personenauto opengebroken.
Uit de auto werden de autoradio / cd-speler en enkele cd's gestolen. De totale waarde is onbekend.

O-2125-2005 Aanhouding in 's-Gravenpolder
Zondag om 01.10 uur werd in de Goesestraatweg in 's-Gravenpolder een 45-jarige inwoner van die plaats aangehouden omdat hij een 30-jarige taxibestuurder uit Goes enkele keren had geslagen en met woorden had bedreigd.
De chauffeur had een passagiere in de auto, die kort daarvoor onenigheid met de 45-jarige had. Deze sloeg tegen de taxi en toen de taxichauffeur uitstapte liep hij enkele klappen op.


O-2126-2005 Vechtpartij

In een horecabedrijf Op de Grote Markt in Goes brak zondag omstreeks 01.30 uur een vechtpartij uit tussen een aantal bezoekers.
Hierbij werd een 19-jarige inwoner uit Goes met een fles op zijn hoofd geslagen en liep een gat in zijn hoofd op. Als gevolg hiervan werd een 23-jarige inwoner van 's-Gravenpolder aangehouden, die ontkende met een fles geslagen te hebben. De man werd na verhoor dan ook weer in vrijheid gesteld.


Z-2127-2005 Verkeersagressie

Een 39-jarige automobilist uit Axel kreeeg zaterdag omstreeks 09.45 uur in de Van Halewijnstraat in zijn woonplaats enkele klappen van een medeweggebruiker.
Hij werd op de kruising Guido Gezellestraat / N61 bij Terneuzen door de onbekende bestuurder gesneden en deed dit als gevolg hiervan korte tijd later zelf bij de onbekende automobilist. In de Van Halewijnstraat stonden beiden stil en kwam de onbekende naar hem toe. Toen de 39-jarige automobilist zijn raaampje opende kreeg hij enkele vuistslagen in het gezicht. Hij heeft aangifte gedaan, de politie heeft de zaak in onderzoek.

Z-2128-2005 Diefstal portemonnee
In een winkelpand in de Oude Kerkstraat in Sluis werd zondag tussen 15.30 en 16.15 uur de portemonnee van een 59-jarige vrouw uit Brugge gestolen.
De portemonnee, met daarin persoonlijke papieren en meer dan honderd euro, werd in een onbewaakt ogenblik uit haar tas weggenomen.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.