Gemeente 's-Hertogenbosch

14-04-2005

Gewijzigde agenda raadsvergadering

De agenda voor de raadsvergadering van 19 april aanstaande is gewijzigd. De volgende agendapunten worden dan niet besproken:
- vaststellen visieontwikkeling Masterplan vernieuwing Boschveld: op verzoek van de fractievoorzitters die van mening waren dat dit onderwerp nog niet voldoende inhoudelijk is besproken in de commissie, heeft het presidium besloten dit voorstel nu niet te bespreken en te agenderen voor de commissievergadering ROB van juni;
- samenhang economie en arbeidsmarkt in 's-Hertogenbosch: dit onderwerp vergt in de commissievergadering meer voorbereiding en nadere discussie en wordt daarom nog niet aan de raad voorgelegd. Aan de agenda van 19 april wordt toegevoegd:

- het bekrachtigen van de noodverordening van 9 april jl.: burgemeester Rombouts vaardigde deze noodverordening uit voor een deel van de Graafsewijk. Deze noodverordening moet door de gemeenteraad officieel worden bekrachtigd. Tevens legt burgemeester Rombouts bij dit agendapunt een verklaring af over de gang van zaken rondom de onrust in Barten-Zuid.

De raadsvergadering vindt plaats in het Bestuurscentrum (Achter het Stadhuis 5-7) en begint om 19.30 uur.