Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Computable pakt uit op TINE

Haarlem, 19 april 2005 - ICT-vakblad Computable grijpt de TINE-beurs aan om bezoekers in live sessies bij te praten over de laatste ontwikkelingen in de Nederlandse ict-sector. Zo geeft Linspire ceo Robertson zijn visie over Linux op de desktop en ontvouwen KPN en diens concurrenten hun plannen voor VoIP. Ook softwarepatenten, de beveiliging van Windows en de opmars van Wimax in Nederland komen aan bod.

Woensdagmiddag 20 april 14:00 uur staat de discussie in het teken van de nieuwe draadloze breedband-techniek Wimax en xDSL. Enertel, Versatel, TNO en Alcatel gaan in op de hindernissen en mogelijkheden van vaste en draadloze breedbandtechnologieën.

Donderdagmiddag 21 april 14:00 uur gaan sprekers van onder andere Govcert.nl, Gvib, internetaanbieder BIT en de NGN na of de informatiebeveiliging in Nederland er beter voor staat dan een paar jaar geleden. Softwaregigant Microsoft geeft direct antwoord op de vragen die in deze sessie zullen ontstaan.

Naast deze paneldiscussies kunnen bezoekers zich elke morgen om 10.30 uur de carrousel meemaken, waarin enkele leveranciers hun insteek presenteren op door de redactie gekozen onderwerpen.

Ceo Michael Robertson van Linspire praat op woensdagmiddag 20 april om 14:30 het publiek bij over Linux-desktopsoftware. Is de tijd rijp voor het open source-besturingssysteem om algemeen desktopgebruik te bieden? En waarom? En hoe? Dit soort Vragenvuurtjes, waarbij het aanwezige publiek ook de ruimte krijgt om vragen te stellen zijn elke beursdag te volgen om 16:00.

De Computable-stand 120 is te vinden in Hal 11. Kijk voor meer informatie over Computable Live op www.computable.nl/tine2005.htm.

Over Computable
Computable is sinds 1968 een toonaangevend merk voor de ICT-sector. Het weekblad heeft het hoogste bereik onder ICT-professionals met een oplage van 80.500 (Hoi 2004). De hoog gekwalifi- ceerde site Computable.nl brengt aan 110.000 unieke bezoekers per maand het meest actuele nieuws uit de ICT-sector. Tevens biedt Computable een breed scala aan producten zoals de Career Guide, Opleidingen Gids, Computable 100, ICT Solutions Guide, ICT Services Guide, beurzen en seminars.

Over VNU BP
VNU BP is een onderdeel van VNU, een wereldwijd uitgeef- en informatieconcern. VNU BP is een toonaangevende uitgeverij, gespecialiseerd in vak- en publieksinformatie, en maakt aansprekende titels als Intermediair, Computer Idee, Technisch Weekblad, PCM 'het Personal Computer Magazine', Computable, CRN en Management Team.
VNU BP distribueert informatie in de vorm van tijdschriften, nieuwsbrieven, sites, jaarboeken, trainingen, seminars en vakbeurzen. Bezoek voor meer informatie onze website www.vnubp.nl