Gemeente Alphen-Chaam


In verband met bestratingswerkzaamheden blijft de Wolfsdonk tussen Kinderbeemd en Wouwerdries voorlopig voor doorgaand autoverkeer afgesloten.
Vorige week is de aannemer gestart met de rioleringswerkzaamheden in de Kinderbeemd. Naar verwachting bedraagt de uitvoeringsduur van de riolerings- en bestratingswerkzaamheden in de Kinderbeemd nog zeker drie weken. Tijdens deze werkzaamheden blijft de Kinderbeemd voor het plaatselijk autoverkeer afgesloten.

Gedurende de werkzaamheden in de Wolfsdonk zal de praktijk van dr. Wensing alleen via de Wouwerdries bereikbaar zijn. Ouders die hun kinderen met de auto van basisschool "De Driesprong" halen en brengen worden verzocht met ingang van volgende week de kinderen via de Gilzeweg te halen en te brengen; de auto niet langs de Gilzeweg maar in de Withagen te parkeren en de kinderen lopend via de geregelde oversteek aan de Gilzeweg (verkeersbrigadiers) van school te halen en te brengen. Bezoekers van de wekelijkse markt worden verzocht niet op de trottoirs langs de Wouwerdries te parkeren, maar zoveel mogelijk gebruik te maken van de vrije parkeerruimte op het marktplein zelf. Op deze wijze kunnen de noodzakelijke transporten van en naar het werk aan de Wolfsdonk, Hoefakker en Kinderbeemd, ongehinderd plaatsvinden.

© 2005 Gemeente Alphen-Chaam Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend