Politie Limburg-Noord

Politie krijgt tien tips na opsporingsbericht voor vermist meisje
Datum: 20-04-2005
Tijd bericht: 11:49
Plaats: Venlo
De politie heeft na het opsporingsbericht dat dinsdag is uitgezonden ongeveer tien tips uit de hele provincie binnen gekregen over de vermiste 18-jarige Brenda Vestjens uit Venlo. Deze tips hebben tot woensdagmorgen nog niet geleid tot het gewenste resultaat. Diverse tipgevers hadden het vermoeden dat ze mogelijk zou verblijven in woningen in Venlo of Roermond. Agenten namen poolshoogte bij die woningen maar troffen haar daar niet aan. Verder zijn er tipgevers die menen haar gezien te hebben op diverse plaatsen verspreid in Limburg.

Brenda Vestjens verliet vorige week dinsdag, 12 april de 'Gastenhof', een gezinsvervangend tehuis in Venlo, waarin zij geplaatst is. Brenda heeft een normaal postuur en is circa
1.50 / 1.60 m. lang. Zij heeft grijs/groene ogen en blond stijl haar tot over de schouders. Ze draagt vermoedelijk een zwarte jas, die gerimpeld is aan de mouw. Een lichtblauwe spijkerbroek, met een antracietkleurige string die boven de broekband uitkomt. Een lichte blouse met daaronder een rose-wit geruit truitje. Schoenen of laarzen met puntneuzen.

Gezien haar beperkte verstandelijke vermogens maken de begeleider, ouders en politie zich ernstig zorgen over de situatie, waarin Brenda op dit moment verkeert. De politie heeft geen aanwijzingen dat er sprake is van een misdrijf.

Hebt u Brenda gezien, of weet u waar zij zich op dit moment bevindt, neemt u dan telefonisch contact op met de politie in Venlo onder nummer 0900-88 44.

(Voor de redactie is eventueel een foto beschikbaar).