Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

TILBURG, 20 april 2005

Agenten betrappen schennispleger op heterdaad

TILBURG Aan de Spoorlaan in Tilburg hebben agenten gistermiddag om tien over halfzes een 60-jarige Tilburger aangehouden. Hij werd door de agenten op heterdaad betrapt toen de man op de openbare weg met zijn geslachtsdeel in zijn hand stond.

Politie pakt man op die openbare orde verstoort

TILBURG Gisteravond om tien voor halfnegen hebben agenten aan het Piusplein in Tilburg een 33-jarige man uit Haarlem aangehouden. De man verstoorde de openbare orde. Hij was al uit diverse cafés gezet en ook in een restaurant verstoorde hij de orde door op een gereserveerde plaats te gaan zitten. De agenten troffen de man met ontbloot bovenlijf op het Piusplein aan. Toen de agenten de man aanhielden verzette hij zich tegen de agenten en ook in de dienstauto probeerde hij nog vernielingen aan te richten.

Snorfietser met hoofdwond naar ziekenhuis

TILBURG Een 43-jarige man uit Tilburg raakte vanmorgen rond vijf over tien aan het hoofd gewond toen hij met zijn snorfiets op de kruising van de Trouwlaan en de Nieuwstraat in Tilburg in aanrijding kwam met een bestelauto, die werd bestuurd door een 38-jaruige man uit Waalwijk. De chauffeur van de bestelauto verzuimde de snorfietser voorrang te verlenen. Ambulancepersoneel heeft de Tilburgse man overgebracht naar het TweeStedenziekenhuis in deze stad.

Bekeuringen bij verkeerscontroles

TILBURG Agenten van het politieteam Wilhelminapark hebben vanmorgen aan de Besterdring in Tilburg een algemene verkeerscontrole gehouden. Er kregen vier automobilisten een bekeuring omdat ze de gordel niet om hadden. Er werd één automobilist bekeurd die het maximum snelheid overschreed. De man reed 57 kilometer per uur. De overige weggebruikers die door de lasergun reden hadden een gemiddelde snelheid van 40 kilometer per uur. Op de Besterdring geldt een maximum snelheid van 50 kilometer per uur.

TILBURG Aan de Wandelboslaan in Tilburg hebben agenten vanmorgen een verkeerscontrole gehouden. Er werden bij deze controle 14 bekeuringen uitgeschreven.


1 weggebruikers reed te hard (58 kilometer per uur)

11 automobilisten droegen geen gordel


1 automobilist reed met een auto waarvan de APK keuring verlopen was.


1 automobilist had geen rijbewijs bij zich.

Auteur: Carel Bouman