MANPOWER NEDERLAND

Verkiezing Secretaresse van het Jaar 20 april 2005

Verkiezing Secretaresse van het Jaar 20 april 2005

Manpower organiseert twintigste Verkiezing Secretaresse van het Jaar

DIEMEN, 4 november 2004 . Manpower Nederland gespecialiseerd in personeelsdiensten gericht op in- uit- en doorstroom van personeel, organiseert op 20 april 2005 de twintigste Verkiezing Secretaresse van het Jaar. Initiatiefnemer Manpower heeft in 1985 de verkiezing Secretaresse van het Jaar in het leven geroepen om de centrale rol die de secretaresse binnen de organisatie vervult te benadrukken. Inmiddels is de Verkiezing Secretaresse van het Jaar uitgegroeid tot een van de bekendste beroepsverkiezingen in Nederland. De twintigste verkiezing, een lustrumeditie, vindt plaats op de vooravond van de Nationale Secretaressedag.

Manpower wil de verkiezing niet zoals gebruikelijk in november laten plaatsvinden, maar de verkiezing houden op de avond van woensdag 20 april 2005. Dit is de avond voorafgaand aan de Nationale Secretaressedag die op donderdag 21 april valt. Nu Manpower voor de twintigste keer de verkiezing organiseert, wil Manpower de uitslag van de verkiezing op 21 april bekend maken, een dag die volledig in het teken staat van de secretaresse. Met de verkiezing heeft Manpower als doel de kwaliteiten van de secretaresse zichtbaar te maken voor het grote publiek en daarmee het imago van de secretaresse te versterken. Tijdens de Nationale Secretaressedag ontvangen secretaresses publicitair gezien veel aandacht en de bekendmaking van de Secretaresse van het Jaar sluit hier logisch bij aan.

Naast de bekendmaking van de uitslag van de verkiezing wil Manpower de Nationale Secretaressedag aangrijpen om de kwalitatieve aspecten van secretaresses onder de aandacht te brengen. In het kader van de verkiezing voert Manpower jaarlijks een onderzoek uit. Het onderzoek ondersteunt het thema van de verkiezing inhoudelijk en geeft inzicht in de ontwikkelingen binnen het secretaressevak. De onderzoeksresultaten presenteert Manpower tijdens het evenement. Op de Nationale Secretaressedag brengt Manpower deze resultaten landelijk naar buiten.

Een laatste belangrijke reden om de verkiezing te verplaatsen naar 2005 is omdat Manpower de twintigste verkiezing aangrijpt om het evenement op een bijzondere en stijlvolle manier te organiseren. Manpower is trots op het lustrum van de verkiezing en dat wil het bedrijf vieren. De verkiezing vindt deze keer 's avonds plaats en het zal bovendien een galaverkiezing zijn.

Over Manpower
Manpower Inc. (NYSE: MAN) is wereldleider op het gebied van personeelsdiensten en biedt haar klanten een brede reeks van oplossingen voor personeelsvraagstukken. Wij zijn gespecialiseerd in werving en selectie van personeel voor vaste en tijdelijke banen en contracten op projectbasis. Daarnaast richten we ons op assessment van personeel, training, opleiding en organisatievraagstukken. Manpower wereldwijd biedt haar diensten aan via een netwerk van 4.300 vestigingen in 67 landen en regio.s. Jaarlijks werken we met meer dan 400.000 klanten samen. Hierdoor beschikken we over ruime ervaring. Tot deze klantenkring behoren zowel kleine en middelgrote bedrijven in alle sectoren en ook
's werelds grootste multinationals. De focus van Manpower is gericht op vergroting van productiviteit door verbeterde kwaliteit, efficiëntie en kostenreductie waardoor onze opdrachtgevers zich beter kunnen richten op hun kernactiviteiten.

Over Manpower Nederland
Manpower is sinds de jaren zestig gevestigd in Nederland en heeft hier 150 vestigingen met ruim 900 medewerkers. Naast de merken Manpower en Manpower Uitzendorganisatie voeren we in Nederland de merken Manpower Special Staffing, The Empower Group/ Right Management Consultants, Manpower Project Support en Elan.