Gemeente Delft

Wethouder Baljé keert terug naar bedrijfsleven

Per 1 juni 2005 legt Christiaan Baljé zijn functie van wethouder neer en zal hij aantreden als commercieel directeur Woningen van Blauwhoed BV in Rotterdam. Baljé is sinds mei 2002 wethouder en sinds 1998 als raadslid en fractievoorzitter voor de VVD actief in de Delftse politiek. Met de overstap naar Blauwhoed, keert Baljé terug naar het bedrijfsleven waar hij eerder de functie had van salesmanager bij CMG. Binnen de VVD is een opvolger beschikbaar en die zal zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt..

Blauwhoed is een in Rotterdam gevestigde onafhankelijke, niet beursgenoteerde ontwikkelaar op het gebied van woningen, kantoren, winkels en integrale stedelijke ontwikkelingsprojecten. Onder de naam Blauwhoed Eurowoningen heeft de onderneming inmiddels zo'n 70.000 woningen in Nederland gerealiseerd.

In het college van B&W is Baljé verantwoordelijk voor Economische zaken, Binnenstadsmanagement (economie en toerisme), Volkshuisvesting, Publieksdienstverlening, Digitale dienstverlening, ICT, Communicatie en citymarketing. Op projectniveau is hij verantwoordelijk voor Harnaschpolder en Schieoevers.

Christiaan Baljé is via een headhunter benaderd voor zijn nieuwe functie.

Vandaag (20 april 2005) is Christiaan Baljé om 12.00 uur beschikbaar voor een persoonlijke toelichting, Torenhove, Martinus Nijhofflaan 2 te Delft. U bent uitgenodigd daarbij aanwezig te zijn.

Voor nadere informatie:
Gemeente Delft, Willem van de Ven, hoofd Communicatie (015-2602782) Blauwhoed BV, F.C.M. van Leeuwen, directievoorzitter (010-4535175)
-----------------------


---- --