LB Icon AB

Published: 16:45 20.04.2005 GMT+2 /Source: LB Icon AB - NL /AEX: ICONM /ISIN: SE0000476962

Nominatie Bestuursleden LB Icon AB (publ.)

AMSTERDAM, Nederland / STOCKHOLM, Zweden - 20 april 2005. LB Icon AB (Euronext Amsterdam; OMX Stockholm: ICON) ("LB Icon" of "de Onderneming"), de internationaal actieve full service provider op het gebied van digitale marketing en technologie, maakt het volgende bekend:

In overeenstemming met de Zweedse wet- en regelgeving en naar aanleiding van de kennisgeving voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders, die op 23 maart 2005 werd gepubliceerd, stelt de benoemingscommissie van LB Icon voor dat de Raad van Bestuur uit vijf leden zal bestaan (zonder plaatsvervangers). De benoemingscommissie bestaat uit Frank Bergman (als vertegenwoordiger van aandeelhouder Red Valley Ltd.), Leen Zevenbergen (als vertegenwoordiger van aandeelhouder Precede Capital Partners II B.V.) en Fred Mulder.

De benoemingscommissie stelt voor om Fred Mulder, Michiel Mol en Jesper Jos Olsson te herkiezen, waarbij Fred Mulder als voorzitter aangesteld zal worden. De benoemingscommissie stelt voor om Robert Pickering en Christopher Honeyborne als de twee nieuwe leden aan te stellen.

De operationele leiding van de Onderneming blijft in handen van Robert Pickering, CEO, en Theo Cordesius, COO.

Over Christopher H.B. Honeyborne:
De heer Honeyborne was na het afronden van zijn universitaire studie 24 jaar lang werkzaam in de bancaire sector. Hij heeft daarbij ervaring opgedaan in diverse functies bij Lazard Brothers, Banque Paribas Group en Bank of N.T. Butterfield & Son. Daarnaast is hij voorzitter geweest van de Gremlin Group plc en non-executive bestuurslid van Yorkshire Water plc (nu Kelda Group plc). Momenteel is hij non-executive bestuurslid van een aantal beursgenoteerde bedrijven, waaronder Birse Group plc, Rensburg AIM VCT plc, Zoo Digital Group plc and Bede plc, alsook van een aantal niet-beursgenoteerde bedrijven.

Voor meer informatie over Michiel Mol, Jesper Jos Olsson, Fred Mulder en Robert Pickering kunt u onze website bezoeken: www.lbicon.com.

Over LB Icon
Het Nederlands/Zweedse LB Icon is één van de internationaal leidende full-service providers op het gebied van digitale marketing en technologie. De Onderneming biedt een compleet dienstenaanbod met betrekking tot strategische, branding, digitale marketing, communicatie en technologische diensten voor zakelijke klanten. LB Icon is een pionier op het gebied van het ontwerp en implementatie van creatieve digitale en technologische oplossingen voor alle digitale kanalen zoals internet, mobiele telefonie en interactieve televisie. De Onderneming biedt werk aan meer dan 800 professionals die voornamelijk gevestigd zijn in belangrijke Europese en Amerikaanse steden, waaronder Amsterdam, Londen, New York, St. Louis, Washington DC, Brussel, München, Berlijn, Madrid en Milaan. Aandelen van LB Icon worden verhandeld op Euronext Amsterdam en OMX Stockholm (symbool: ICON).

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:

Robert Pickering
Chief Executive Officer
Amsterdam: Tel. +31 20 460 4500
Stockholm: Tel. +46 8 5223 9000
Email: robert.pickering@lbicon.com

Theo Cordesius
Chief Operating Officer
Amsterdam: Tel. +31 20 460 4500
Stockholm: Tel. +46 8 5223 9000
Email: theo.cordesius@lbicon.com

Corporate website: www.lbicon.com