Gemeente Oirschot

Wet milieubeheer

Ontwerpbeschikking Wet milieubeheer

Betreft: ontwerpbeschikking voor een milieuvergunning voor een varkens- en rundveehouderij aan het adres Kattenberg 4 in Oirschot.

Aanvrager: J. van Heesch, Kattenberg 4 in Oirschot

Strekking ontwerp-beschikking: de gevraagde vergunning weigeren voor 2 dierplaatsen voor zoogkoeien en 3 dierplaatsen voor vrouwelijk jongvee in stal 10 en voor het overige de gevraagde vergunning verlenen onder voorschriften ter bescherming van het milieu.

Inzage-termijn: donderdag 21 april 2005 tot donderdag 19 mei 2005.

Bedenkingentermijn: van vrijdag 22 april 2005 tot vrijdag 20 mei 2005 kunnen schriftelijke bedenkingen worden ingebracht bij het college van burgemeester en wethouders van Oirschot. De ingebrachte bedenkingen worden ter inzage gelegd.

Wie kan bedenkingen indienen: een ieder, indien u dat wenst worden uw persoonlijke gegevens daarbij niet bekend gemaakt. Daarvoor moet u dan wel een verzoek indienen, tegelijk met de bedenkingen.

Mondelinge bedenkingen: de hoorzitting vindt plaats op dinsdag 10 mei 2005 om 11.00 uur in het gemeentehuis in Oirschot. Tot 19 mei 2005 kan op verzoek nog een hoorzitting plaatsvinden.