Ingezonden persbericht


Internet Security Systems benoemt René van Oosten tot Key Account Manager

Capelle a/d IJssel, 21 april 2005 - Internet Security Systems (ISS) (Nasdaq: ISSX) heeft René van Oosten (36) benoemd tot Key Account Manager. In deze functie gaat Van Oosten zich richten op new business development en zal hij met name aandacht besteden aan de rol die de partners van ISS hierbij kunnen spelen.

René van Oosten zegt over zijn nieuwe functie: "ISS is de belangrijkste speler op het gebied van informatiebeveiliging. Nu de vraag toeneemt naar producten en diensten om internetbedreigingen tegen te gaan, kan ISS op korte termijn een aanzienlijke groei realiseren. Daar zijn de visie en de strategie van het bedrijf ook op gericht. Met een breed product- en serviceaanbod, een ervaren onderzoeks- en ontwikkelteam en een uitgebreid partnerprogramma kan ISS goed inspelen op de marktontwikkelingen. Dit biedt mij als Key Account Manager een uitstekend uitgangspunt om de positie van ISS te versterken. Bovendien kan ik mijn kennis en ervaring met infrastructuurgerelateerde product sales bij ISS optimaal gebruiken."

René van Oosten heeft Commerciële Technische Bedrijfskunde gestudeerd aan de HTS en is al tien jaar actief op het gebied van sales in de ICT-branche. Eerder richtte hij zich met salesactiviteiten op LAN- en WAN-switches en -routers, applicatie-integratie en -development, en portals.

Internet Security Systems
Internet Security Systems, Inc. (ISS) (Nasdaq: ISSX) is met zijn beveiligingsproducten en -diensten tegen internetbedreigingen de vertrouwde beveiligingspartner voor wereldwijd opererende bedrijven en overheden. ISS levert sinds 1994 bewezen kosteneffectieve oplossingen en vermindert aansprakelijkheids- en bedrijfsrisico's voor klanten wereldwijd. De producten en diensten van ISS zijn gebaseerd op proactief beveiligingsonderzoek door ISS X-Force, het gerenommeerde onderzoeks- en ontwikkelingsteam van ISS. ISS heeft zijn hoofdkwartier in Atlanta (VS) en vestigingen in Noord- en Zuid-Amerika, Azië, Australië, Europa en het Midden-Oosten. Het hoofdkantoor voor Europa is gevestigd in Brussel.