Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


21 april 2005


Zutphen - Jongen van fiets gevallen


Een 14 jarige jongen uit Zutphen raakte woensdagmiddag gewond nadat hij met zijn fiets gevallen was. Dit gebeurde aan de Boompjeswal rond 16.05 uur. Hij werd met onbekende verwondingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


Zutphen - Aanhouding na winkeldiefstal


Een 54 jarige inwoonster uit Deventer werd woensdagmiddag betrapt in een winkel aan de Polsbroek. De vrouw wilde twee paar schoenen wegnemen zonder deze af te rekenen. Dit werd ontdekt door winkelpersoneel en de politie werd gewaarschuwd. Op het politiebureau werden bij de vrouw meerdere goederen, afkomstig van diefstal in verschillende winkels in de Beukerstraat, aangetroffen. De politie maakt proces verbaal op.


Zutphen - Diefstal tas


Agenten hebben woensdagavond een 35 jarige Zutphense aangehouden. De vrouw had in een supermarkt de tas van een medewerkster weggenomen. Door het gegeven signalement kon de vrouw in een woning elders in de stad worden aangehouden. De tas werd daar eveneens aangetroffen. De politie maakt proces verbaal op.


Zutphen - Gordeldiertjes bij controle


Agenten konden woensdagmiddag heel wat gordeldiertjes uitreiken aan kinderen die veilig in de gordel in de auto zaten. Er werd gecontroleerd aan de Houtwal. Sommige bestuurders bleken nog geen gehoor aan de landelijke campagne te geven.
12 bestuurders werden daarom bekeurd voor het niet dragen van de autogordel.


EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:

Politievoorlichting

055 - 548 60 52



---- --