Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

McGregor kiest BWise voor Corporate Governance Management aanpak

's-Hertogenbosch, donderdag 21 april - McGregor-Fashion Group N.V. , met klinkende merknamen als McGregor en Gaastra, kiest BWise Corporate Governance software als grondvest voor (inter)nationale Governance regelgeving.

Als beursgenoteerd bedrijf heeft McGregor Corporate Governance hoog in het vaandel staan. Transparantie en financiële beheersing zijn hierbij sleutelwoorden.Met de software van BWise is McGregor in staat om haar interne processen te stroomlijnen en te optimaliseren, inspelend op vereisten van internationale Corporate Governance regelgeving.

McGregor is bezig aan een sterke opmars met de overname van Adam Menswear Group en het verkrijgen van de McGregor merkrechten in Noord-, Midden- en Zuid -Amerika. Hiermee kan McGregor kansen benutten om ook buiten Europa groei te realiseren en potentiële investeerders aan te trekken.

BWise software wordt ingezet om de risico's binnen de onderneming in kaart te brengen en deze op een efficiënte wijze te managen. Het gebruikersgemak van een web-based applicatie en het geïntegreerde karakter van de BWise oplossing, bieden McGregor een stevige basis om efficiënt en effectief te blijven voldoen aan de steeds stringentere internationale wet- en regelgeving.

In Nederland maken inmiddels ruim 20 beursgenoteerde ondernemingen gebruik van de software van BWise om te kunnen voldoen aan onder andere Tabaksblat en Sarbanes-Oxley, waaronder TNT, VNU, Crucell en Schuitema. BWise biedt McGregor de mogelijkheid Corporate Governance snel en makkelijk op softwarematige wijze te ondersteunen.

Over BWise
BWise is een innovatief Nederlands softwarebedrijf dat oplossingen levert op het gebied van Enterprise Risk Management, gebaseerd op een sterk fundament van business procesmanagement. De geïntegreerde oplossingen helpen klanten Corporate Governance, Compliance en Performance Management gestructureerd aan te pakken. Processen worden snel en efficiënt gedocumenteerd, risico's gesignaleerd en gezamenlijk met bijbehorende beheersmaatregelen gecommuniceerd via het web. Deze oplossingen dragen bij aan het effectief voldoen aan wet- en regelgeving zoals de Sarbanes Oxley Act en de Code Tabaksblat. Meer dan 1200 bedrijven en overheidsinstanties in binnen- en buitenland gebruiken de BWise oplossing, waaronder TNT, VNU, Crucell en Connexxion. Meer informatie is te vinden op www.bwise.nl

Over McGregor Fashion Group N.V.
McGregor Fashion Group, opgericht in 1993, is een Europees modehuis dat zich richt op het ontwerpen, inkopen, marketen, distribueren en verkopen van heren-, dames- en kindermerkkleding in het hogere marktsegment. McGregor en Gaastra zijn de belangrijkste merken van de groep. Tot de groep behoren verder de dress shirt-merken Dimaggio, King, Elmior en Royal Cotton. Naast de circa 3000 multibrand-winkels over geheel Europa worden de merken van McGregor Fashion Group verkocht via 132 Shop-in-the-Shops bij warenhuizen en grotere modezaken. Voorts worden de merken van de groep verkocht binnen de eigen detailhandelactiviteiten. De groep beschikt over 77 eigen winkels, waaronder 31 eigen McGregor Shops en 4 factory outlets. Meer informatie is te vinden op www.mcgregor.nl.

Meer informatie voor de redactie:
BWise
Robin Pereboom, Marketing Director
telefoon +31 (0)73 646 4915
email: robin.pereboom@bwise.nl