Politie Hollands Midden

Datum: 21 april 2005

Leiden Politie houdt inbreker aan Op donderdag 21 april, omstreeks 07.00 uur is op de Boommarkt ingebroken in een bedrijf. Een getuige zag een man via het raam het bedrijf binnengaan en heeft vervolgens de politie gebeld. De politie is direct ter plaatse gegaan en trof in het bedrijf een 41-jarige Leidenaar aan. De man werd aangehouden en zal morgen voorgeleid worden aan het OM.

Alphen aan den Rijn Poging doodslag bij Opsporing Verzocht

Politie Hollands Midden doet in het AVRO programma 'Opsporing Verzocht' van maandag 25 april een getuigenoproep naar aanleiding van een poging doodslag op een motoragent van het korps. Zaterdag 2 april rond 02.45 uur was de agent in uniform rijdend op een politiemotorfiets op de Rijksweg N11 belast met de verkeershandhaving. De motoragent had met een lasergun vastgesteld dat de bestuurder van een BMW te hard had gereden. De motoragent wilde hierop de bestuurder een stopteken geven en reed achter de automobilist aan. Deze voerde echter zijn snelheid op. Nadat de motoragent de auto had ingehaald bleef hij voor de auto rijden om de automobilist aanwijzingen te geven om hem te laten stoppen. De automobilist heeft echter de motoragent aangereden en is daarna doorgereden. De agent zal in het programma zijn verhaal doen. De politie verzoekt getuigen van deze zaak zich te melden bij de politie. Het nummer wordt tijdens de uitzending bekendgemaakt. 'Opsporing Verzocht' wordt uitgezonden op Nederland 1 om 19.30 uur en om 22.05 uur. Dinsdag 26 april wordt het programma omstreeks 10.30 uur herhaald.

Schoonhoven Openingstijden politiebureau

De politie constateert een lagere bezoekfrequentie aan het politiebureau op de vrijdag ten opzichte van de andere dagen. De politie wijst er daarom op dat het bureau ook op vrijdag geopend is, en wel van 09.00 tot 21.00 uur. Op maandag tot en met donderdag is het bureau aan de G.J. van Heuven Goedhartweg 2, geopend van 09.00 tot 17.00 uur.


---

---

Postbus ( Politie Hollands Midden Leiderdorp ( District Bureau Communicatie Telefoon 9801 Fax 9801

---- --


Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326