Ingezonden persbericht


'Koninklijk Leven voor Even' op Radio 538

Voor de tweede keer kans op twee weken lang leven als een vorst

Hilversum, 20 april 2005 - Iedereen heeft zich weleens afgevraagd hoe het zou zijn om te leven als een vorst en te baden in rijkdom en weelde. Radio 538 zorgt net als vorig jaar dat deze droom werkelijkheid wordt. Op vrijdag 29 april kroont Radio 538 DJ Wessel van Diepen de winnaar van een 'Koninklijk Leven voor Even'. Deze wint een feest op een eigen kasteel, een staatstoelage van ¤ 5.000,-, een eigen hofhouding, overnachtingen in vijfsterrenhotels met jacuzzi, een staatsbezoek aan Hawaï en bij thuiskomst een gloednieuwe auto.

Luisteraars van Radio 538 maken vanaf vrijdag 22 april kans om zich te kwalificeren in ieder radioprogramma door naar de studio te bellen als Koningin Beatrix te horen is en de 'oranje' vraag goed te beantwoorden. De gekwalificeerden winnen sowieso een straatje Koninginnedagloten én twee kaarten voor de WK-kwalificatiewedstrijd van Oranje tegen Roemenië op 4 juni in de Kuip.

Programma 'Koninklijk Leven voor Even'

Het Koninklijk Leven begint voor de winnaar meteen op Koninginnedag. Op het Museumplein in Amsterdam geniet het koninklijk paar, vergezeld door lakeien, vanaf hun troon op het VIP-deck van de optredens van onder andere Ali B, Bløf, Di-rect, Kane, Ferry Corsten, Lasgo en Dave Mc Cullen. Na afloop verblijft het paar twee nachten volledig verzorgd in het Bilderberg Garden Hotel te Amsterdam in de Executive Room met privé jacuzzi. Op maandag vertrekt het paar naar Kasteel Wijenburg te Echteld alwaar het paar een besloten feest met vrienden heeft met de 538 DJ's on Tour. Het paar blijft daar overnachten om daarna te vertrekken naar Honolulu, Hawaï, voor een 10 daags staatsbezoek. Bij thuiskomst staat een gloednieuwe auto op hun te wachten. Een prijs om u tegen te zeggen!

Radio 538

Radio 538 is in heel Nederland in de ether op 102 FM te ontvangen via de volgende frequenties: 102.1/ 102.3 Noord-Holland, 102.2 Groningen, 102.3 Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, 102.4 Zeeland en Noord-Brabant, 102.5 Friesland en Utrecht, 102.6 Overijssel en Gelderland, 102.7 Zuid-Holland en Drenthe. En ook via de kabel, via Digitenne en in Limburg op 891 AM. Verder in heel Europa via de satelliet en wereldwijd via het internet.

Radio 538 is Top 40 muziek, Dance, R&B en de beste hits en natuurlijk de populaire deejays Edwin Evers, Ruud de Wild, Jeroen Nieuwenhuize, Wessel van Diepen en Barry Paf. Check voor meer informatie radio538.nl en radio538.info.