Gemeente Assen


Bekende oud-Assenaren over de toekomst van Assen

Assen, 21 april

Met de toekomstvisie 'Assen Koerst' heeft de gemeente samen met inwoners en instellingen het beeld van Assen voor 2020 neergezet. Veel doelen uit Assen Koerst zijn in deze bestuursperiode al gerealiseerd. Bij het verder concretiseren van de visie wil de gemeente in gesprek blijven met inwoners en deskundigen. Dat gebeurt onder andere op 22 april door met een twintigtal bekende oud inwoners van gedachten te wisselen. Inwoners die, vaak lange tijd in Assen gewoond en gewerkt hebben. Zij werpen met hun ervaringen van elders een kritische blik op de toekomstplannen van Assen.

De dag staat in het teken van het uitwisselen van ervaringen, verwachtingen en ideeën in twee discussierondes. Graag nodigt de gemeente u uit voor een deel van het programma.

Datum: vrijdag 22 april 2005
Tijd: van 15.30 tot 17.30
Plaats: Arboretum te Zijerveen en Drents Museum, Brink 1 te Assen

Programma:
bekende oud inwoners planten samen met burgemeester Van As-Kleijwegt een boom in het Asser Arboretum (om 16.00 vertrekt de groep per bus naar het Drents Museum, waar de gasten de mogelijkheid hebben de expositie van Matthijs Röling te bezichtigen)
presentatie van de eerste conclusies in café Krul en mogelijkheid voor de pers om vragen te stellen en interviews af te nemen