Heuvelrug, 11.30 uur

Utrecht 23-04-2005 - Nieuwsberichten district Heuvelrug

Grote alcoholcontrole

RHENEN In samenwerking met de politie Gelderland-Zuid heeft de politie van Rhenen een grote alcoholcontrole gehouden op de Rijnbrug in de avond en nacht van vrijdag 22 op zaterdag 23 april.

In totaal werden tussen 20.00 uur en 02.15 uur 353 bestuurders van voertuigen verzocht te blazen. Hierbij werd een 65-jarige vrouw uit Wageningen aangehouden en zij blies 565 ug/l op het bureau. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt en zij kreeg een rijverbod van 6 uur.

Alcohol op straat

VEENENDAAL De politie kreeg op vrijdagavond 22 april omstreeks 19.00 uur de melding van hinderlijk gedrag door jongeren op de Stationssingel. Zodra politie op de locatie kwam schoot een groep jongeren alle kanten uit. Op de plek werden 3 tassen met drank en lege bierblikjes aangetroffen. De politie heeft nog in de omgeving gezocht, maar trof niemand van de groep meer aan. De tassen met drank zijn meegenomen en de inhoud is vernietigd.

Eenzijdig ongeval

ACHTERBERG Op vrijdagochtend 22 april vond door nog onbekende oorzaak een eenzijdige aanrijding plaats op de Zuidelijke Meentsteeg. Hier bleek een 30-jarige bestuurder uit Rhenen van een bestelauto frontaal tegen een boom te zijn gereden. De bestuurder werd bekneld in zijn voertuig aangetroffen.

De brandweer Rhenen heeft het slachtoffer uit de auto gehaald en ambulancepersoneel heeft de man met hoofdletsel vervoerd naar het ziekenhuis in Ede. De Regionale Verkeersdienst heeft onderzoek gedaan op de locatie van het ongeval.