Ingezonden persbericht


Ingezonden persbericht






HYPE´s Fuck de winter, kus de Lente! met Chris Zegers´s Hudson Five en Winston Post in de hoofdrol!

Binnenkort is het bloesjesdag, de allereerste dag van het jaar waarop je jas in de kast kan blijven hangen. Hype viert deze fijne gebeurtenis op 23 april met een feest dat de winter weg jaagt en de lente verwelkomt onder het motto: Fuck de winter, kus de Lente!

Zodra de eerste zonnestralen op je huid prikken en de terrassen weer buiten staan, weten we dat het niet lang meer duurt voor de lente aan zal breken. Op 20 maart is het officieel zo ver, reden genoeg om een groots feest te vieren dat geheel in het teken zal staan van de verjaging van de koude geesten. Fuck de winter, kus de Lente!, is de naam en het is het vijfde feest uit de Hype serie.

Hype is de naam van een aantal kapperszaken in Den Haag, Rotterdam en Delft en ook naamgever van een serie bijzondere feesten. Ieder feest staat in het teken van een thema en een uitzinnige verkleedpartij. Eerder kwamen Las Vegas, Space en de Wedding Chappel aan de orde. Nu is het tijd voor een onvervalst Lentefeest in 't Paard.

Dit keer is er opnieuw ruimte voor een live-act en wel in de vorm van The Hudson Five. Deze gelegenheidsformatie speelt dansbare covers uit diverse genres en heeft als bekende voorman Yorin Travel's Chris Zegers. Hij neemt de zang voor z'n rekening. Wie hem wel eens op tv tijdens een van z'n reizen met lokale musici heeft zien meespelen, weet dat Chris meer kan dan alleen presenteren.

De dj's die op deze HYPE komen draaien zijn al even glamorous. Zo zal soapster Winston Post achter de draaitafels verschijnen. Ook is Remski van de partij, de Haagse dj die achter de succesvolle Club Geluk feesten zit draait samen met Valdez in de grote zaal. Een nieuwkomer is William Shagspeare die een residentie heeft bij Clash in de One Four en Franchise in de Escape. Jacques de la Disque staat bekend als organisator en dj op zijn eigen feest Lab Dance. Samen staan ze garant voor dansbare eclectische klanken met een hoog meezinggehalte.

Naam: HYPE´s fuck de Winter kus de Lente!

Datum: 23 April 2005

Locatie: Paard van Troje (Prinsegracht 12, Den Haag). Line-up: The Hudson Five ft. Chris Zegers, Winston Post, Remski, Valdez, William Shagspeare, Jacques de la Disque Prijs Vvk: 10 euro (Ex fee), Deur: 12 euro

Tijd: 23.00 tot 05.00 uur

Vvk: Den Haag; Hype (Prinsestraat 4), Confused (van Diemenstraat 128-130) Paard van Troje (Prinsegracht 12), Delft; Hype (Koornmarkt 78), Rotterdam; Hype (Witte de Withstraat 30)

---- --