NPS/VARA/VPRO

Uitzending : zondag 24 april, ca. 12.05-13.05 uur, NLD 3. Herhaling maandag 25 april ca. 13.45 uur. // Ben Bot over de Europese grondwet

> Europese Grondwet
In Frankrijk leidde het televisiedebat met president Chirac tot een toename van het aantal nee- stemmers tegen de Europese grondwet. Hoe nerveus wordt het Nederlandse kabinet van die trend, want ook in ons land loopt het percentage tegenstemmers op. In Buitenhof een gesprek met minister van Buitenlandse Zaken, Ben Bot (CDA).

> Topsalarissen
De topinkomens in Nederland zijn voor een groot deel gebaseerd op de adviezen van de Hay Group. Zal het kabinet erin slagen om de directiesalarissen aan te pakken en hoe veel mag een directeur eigenlijk verdienen? Te gast is algemeen directeur van Hay, Ted Thöne.

> Arbeidsmigratie
Hoeveel buitenlandse werknemers zullen we in de toekomst nodig hebben en krijgen die allemaal recht op onze sociale voorzieningen? Een debat over deze kwestie met de Kamerleden Arno Visser (VVD), Kees Vendrik (Groen Links) en migratieprofessor Piet Emmer. p.s. de genoemde onderwerpen zijn onder voorbehoud, en kunnen door ontwikkelingen in de actualiteit nog veranderen.

Presentatie:
Rob Trip
Columnist:
Ronald Plasterk
Eindredactie: Rob de Lange
Webredacteur:
Ralf van Kouwen
Een productie van NPS/VARA/VPRO. Bekijk voor de meest actuele informatie onze website : www.buitenhoftv.nl