Politie Zeeland


---


O-2247-2005 Doorrijder zonder rijbewijs

Een 18-jarige inwoner uit Tholen is zaterdagavond tegen middernacht in aanrijding gekomen met twee geparkeerde auto's op de Patrijzenweg in Oud Vossemeer.
De jongeman was na de aanrijding naar huis gegaan.
Verder bleek dat hij niet in het bezit van een rijbewijs is.
De auto's zijn flink beschadigd.


Z-2248-2005 Stoeptegel door ruit van rijdende auto (getuigenoproep).

De politie is een onderzoek gestart naar een persoon (of meedere) die een stoeptegel naar een rijdende auto heeft gegooid op de Oudelandseweg in Terneuzen.
Een 23-jarige automobilist uit Terneuzen reed over bovengenoemde weg in de richting van de Rooseveltlaan toen hij werd opgeschrikt doordat er een stoeptegel op zijn auto weg gegooid. Deze kwam terecht op het midden van de voorruit en deels op het dak. De bestuurder raakte wonderwel niet gewond, zijn auto is zwaarbeschadigd.
De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval. Zij kunnen kontakt opnemen met de politie via het politebureau aan de Rozengracht in Terneuzen of bellen met 0900-8844.

O-2249-2005 Wel eten - niet betalen
In een horecagelegenheid in Sint Annaland is zaterdagavond een 42-jarige man z.v.w.o.v.p. aangehouden omdat hij zijn rekening niet wilde betalen.
De man bleek ook niet in het bezit te zijn van een identiteitsbewijs. Hij is ingesloten.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland