Ingezonden persbericht


Duik eens in de Oostzeedijk


Een drukke KOORTS week voor de boeg, met twee voorrondes van Talent to Star, een hele bijzondere Walk'n'Talkshow getiteld de Medische Wereldroute en een debat in kader van Duik in de Dijk.

Over dat laatste gaat dit KOORTS bericht. Een karakteristiek stukje Rotterdam, de Oostzeedijk en de Oostzeedijk Beneden. Daarover gaat Duik in de Dijk en daarover gaat ook het debat op woensdagavond 27 april om 20.00 uur in Stichting Laurentius, Infirmeriestraat 6-8.

Organisators AIR en BLIKsum nodigen u uit om mee te praten en te denken over de toekomst van deze dijk. Hoe kan haar betekenis worden vergroot en hoe kan de relatie met de Maas en het Kralingse Bos worden verbeterd? Het debat brengt de ruimtelijke potenties van de Oostzeedijk, de wensen en eisen van de bewoners, ondernemers en gebruikers in kaart. Daarbij vormen de uitkomsten van het debat een vertrekpunt voor de ideeënprijsvraag over de Oostzeedijk, het vervolg van Duik in de Dijk.


Deelname aan debat is gratis, wellicht handig om te reserveren op info@airfoundation.nl.

Met vriendelijke KOORTS groeten,
Richard Groenendijk
Cabaretier

ps een reminder voor het KOORTS platform aanstaande dinsdag 26 april om 16.00 uur in Lantaren/Venster, met uitreiking KOORTS plakboek, presentatie van drie nieuwe projecten, een speciale Binnenweg Walk'n'Talk. Laat weten of u komt op info@rotterdamheeftkoorts.nl wijzigen nieuwsbrief | naar de website