GOVCERT.NL


Jaarbeurs staat van 26 t/m 28 april in het teken van Overheid & ICT

11 april 2005

De twaalfde editie van de vakbeurs Overheid & ICT vindt dit jaar plaats van dinsdag 26 t/m donderdag 28 april in de Jaarbeurs te Utrecht. De vakbeurs is bedoeld voor beleidsmakers en -bepalers uit de overheid: Rijk, Provincies en Gemeenten, Politie/Justitie, Brandweer, Nutsbedrijven en Waterschappen. Ook GOVCERT.NL is aanwezig op Overheid & ICT.

Tijdens deze belangrijkste beurs voor innovatie en ICT binnen de overheid zullen vele bedrijven en overheden zich presenteren. Ook programmas van ICTU geven acte de présence: in het ICTU paviljoen kunnen bezoekers kennismaken met alle aspecten van elektronische overheid.

Podiumprogramma
Nieuw is het podium in het ICTU paviljoen. Hier komen iedere dag in drie workshops van een uur de onderwerpen "kwaliteit in (e)-dienstverlening", "veiligheid en transparantie" en "organisatieverandering en ICT" ruimschoots aan bod. Met e-dienstverlening naar een Andere Overheid is het centrale thema voor dit podiumprogramma.

De demonstratie van GOVCERT.NL over een eenvoudige hackmethode kunt u zien op:

26 april
Henk Bronk & Dave Woutersen
Hackerdemonstratie: Hoe veilig is uw netwerk?
13.00 - 13.30 u

27 april
Henk Bronk & Dave Woutersen
Hackerdemonstratie: Hoe veilig is uw netwerk?
13.00 - 13.30 u

On tour met EGEM!
Ondersteund door PKI Overheid, BSN, Adviesoverheid, DigiD, Stroomlijning Basisgegevens maar ook GOVCERT.NL verzorgt EGEM rondleidingen over de beursvloer voor gemeenten en andere overheidsinstellingen. EGEM gaat met kleine groepjes langs relevante beursexposanten. Niet om het standaard verkooppraatje te horen, maar om kritische vragen te stellen over hoe hun producten en diensten kunnen helpen bij het realiseren van de andere overheid.

Inschrijven voor het ICTU podiumprogramma en de EGEM tour kan tot uiterlijk vrijdag 15 april a.s. Dit kan door op onderstaande link te klikken:
Inschrijven voor ICTU-podiumprogramma en de EGEM tour.

Voor meer informatie over de beurs kunt u terecht op de website http://www.overheid-en-ict.nl.

Bezoekadres:
Nieuwe Duinweg 24-26
2587 AD Den Haag
Routebeschrijving

Postadres:
Postbus 84011
2508 AD Den Haag

Telefoon: (070) 888 78 51
Fax: (070) 888 78 15
E-mail: info@govcert.nl
deelnemer aan: